FC Zalău va juca un amical cu FC Maramureș

01 Feb. 2012, 11:06 Pregătiri, amicale
FC Zalău** va juca un amical cu FC Maramureș

Gruparea zălăuană va susține joi, la revenirea din cantonament, un amical cu FC Maramureș Baia Mare, echipă la care recent a fost transferat Cristian Daminuță, fostul jucător al granzilor din Italia – AC Milan și Inter!

Perioada de calvar pentru jucătorii lui FC Zalău se apropie de final. Mâine este prevăzută revenirea din cantoanamentul montan de la Ocna Șugatag. Prima haltă va fi oprirea la Sighetu Marmației, unde de la ora 11.00, Cosmin Cosma și compania vor disputa un meci amical în compania divizionarei secunde FC Maramureș Baia Mare.

Meciul nu se va juca la Baia Mare, ci va avea loc la Sighetu Marmației, oraș afla la câțiva kilometri de stațiunea montană Ocna Șugatag, unde de fapt și băimărenii se află într-un stagiu de pregătire. Pentru FC Zalău va fi cel de-al doilea meci de verificare din acest an, după cel susținut, la Oradea, tot în compania unei divizionare secunde, este vorba de Luceafărul Oradea.

În meciul de mâine, zălăuanii vor avea ocazia să se dueleze cu fostul jucător al granzilor din Italia, Cristian Daminuță. Tânărul jucător a fost împrumutat de AC Milan tocmai în Liga a II-a la FC Maramureș Baia Mare, echipă care speră să fie o rampă de lansare pentru jucător. Originar din Timișoara, Dăminuță a fost component al naționalelor României la categoriile de vârsta Under 17 și Under 19. Jucătorul, care va împlini 22 ani în 15 februarie, poate evolua atât de postul de fundaș central, cât și pe cel de mijlocaș la închidere. Din cele spuse de oficialii clubului maramureșean, salariul jucătorului va fi suportat de către clubul milanez, urmând ca FC Maramureș să-i asigure lui Daminuță cazarea, masa și primele de joc.

Sursa: Sportul Sălăjean

01 Feb. 2012, 11:06 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă