Petcuț: „Trebui să jucăm bine în orice sistem”

31 Jan. 2012, 14:00 Pregătiri, amicale
Petcuț:**

Marian Iancu și Valentin Velcea au anunțat că, pentru retur, se pregătește un nou sistem de joc la echipă. Alb-violeții vor evolua în 4-3-3, formulă testată pentru prima oară sâmbătă, în amicalul cu Poli II. George Petcuț, noul mijlocaș central al Politehnicii, n-are preferințe tactice și speră să se plieze cât mai bine pe orice sistem.

„Am jucat, de-a lungul timpului, în mai multe sisteme. Depinde de antrenor. Oricum, noi va trebui să jucăm bine în orice sistem”, a declarat George Petcuț. Fotbalistul sosit de la Unirea Alba Iulia a evoluat, în jocul-școală cu Poli II, în centrul liniei mediene. „Am discutat cu antrenorul, m-a întrebat unde mă simt cel mai bine în teren. Nu mi-a spus însă dacă se va baza pe mine în centru sau în lateral”, a mai spus Petcuț.

Mijlocașul în vârstă de 25 de ani se bucură că a scăpat de prima parte a pregătirii de iarnă, în care Zeljko Boljevic i-a solicitat la maximum pe el și pe colegii săi. „E ceva nou și pentru mine. Sincer, n-am mai făcut niciodată antrenamente de acest tip, a fost extrem de solicitant. Zeljko are un stil aparte față de alți preparatori fizice. Ne face să venim cu plăcere la antrenamente”, a mai spus Petcuț.

Sursa: Banat Sport

31 Jan. 2012, 14:00 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă