Adrian Câmpeanu este prima achiziție certă de la CF Brăila

17 Jan. 2012, 19:18 Bursa transferurilor
Adrian Câmpeanu** este prima achiziție certă de la CF Brăila

Plecată într-un cantonament montan la Sărata Monteoru cu doar trei noi jucători în probe, este vorba despre Stelică Nicoliță, Andrei Pușcașu (ambii de la Conpet Cireșu)și Bogdan Ungureanu (de la Callatis Mangalia), CF Brăila continuă seria noilor achiziții. Astfel, la lotul formației antrenată de Ion Viorel, s-a mai alăturat încă un jucător dorit de către tehnicianul buzoian, deoarece, în cantonamentul montan a sosit marți seară și atacantul Adrian Câmpeanu, de la Gloria Buzău, care și-a rezolvat situația la clubul unde a evoluat în turul de campionat!

„A venit acum o oră în cantonament și atacantul Câmpeanu, de la Gloria Buzău, care s-a înțeles deja cu cei din conducerea clubului brăilean, iar mâine (n.r.: miercuri 18 ianuarie) va semna contractul cu CF Brăila! Vor veni la echipă și ceilalți jucători despre care am tot vorbit, iar despre celelalte achiziții, pot să vă spun doar că Pușcașu este un jucător de super clasă! La fel și Stelică Nicoliță, care cred eu că vor fi printre titulari în retur.”, a spus mulțumit antrenorul Ion Viorel.

Antrenorul CF-ului brăilean ar dori să prelungească stagiul de pegătire centralizat cu alte două zile și să revină acasă pe data de 28 ianuarie, iar pe 29 ianuarie să joace un prim meci de verificare în compania echipei CSM Râmnicu Sărat.

Articol scris de Valentin Constantinescu

17 Jan. 2012, 19:18 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă