„Sperăm ca în retur să reușim mai mult în deplasare”

08 Dec. 2011, 08:54 Campionat
„Sperăm ca în retur să reușim** mai mult în deplasare

Mijlocașul ofensiv al grupării FC Olt Slatina, Andrei David, speră ca în retur echipa să aibă forța necesară să obțină puncte în deplasare, în prima parte gruparea alb-vișinie înregistrând pe teren străin doar un rezultat de egalitate.

Au început cu dreptul sezonul, debutând cu victorie în fața propriilor suporteri, însă alb-vișiniii au avut programate, după confruntarea cu Alro, două deplasări dificile cu fostele divizionare A, Gloria Bistrița și FC Timișoara, înclinându-se la limită. Nou-promovată, FC Olt Slatina a reușit să acumuleze 15 puncte în prima parte a campionatului, menținându-se astfel aproape de contracandidatele în lupta pentru evitarea retrogradării.

Dacă pe teren propriu parcursul a fost unul cât de cât bun, în deplasare gruparea aflată sub comanda lui Dan Oprescu a obținut un singur punct pe terenul celor de la Gaz Metan Severin. Mijlocașul ofensiv al celor de la FC Olt Slatina, Andrei David, speră ca în retur echipa să reușească mai mult și în deplasare.

„Cred că lipsa de experiență s-a simțit, în retur va fi altceva. Am căpătat mai multă încredere și sperăm ca în deplasare să reușim mai mult decât am făcut-o în prima parte. Cu siguranță putem scoate puncte chiar și cu Timișoara și Bistrița, jucăm acasă, iar pe teren propriu am avut evoluții bune. Eu sunt încrezător în șansele îndeplinirii obiectivului”, a declarat Andrei David.

„La selecția de la Mogoșoaia am jucat o repriză”

Convocat săptămâna trecută la o acțiune ce s-a desfășurat la Mogoșoaia, ce a cuprins teste și joc de selecție în vederea unei eventuale convocări la selecționata de tineret, mijlocașul Andrei David a evoluat o repriză.

„La Mogoșoaia am jucat o repriză, au format două echipe și am jucat cu Astra II Giurgiu. Mi s-a spus că vom ține legătura, antrenorul va decide dacă voi mai fi chemat. Eu sper în primul rând să fiu sănătos și să îmi ajut cât mai mult echipa pentru a ne îndeplini obiectivul”, a mai precizat mijlocașul ofensiv al celor de la FC Olt Slatina, Andrei David.

sursa: Gazeta Nouă

08 Dec. 2011, 08:54 Campionat
Pe aceeași temă