Pentru Corona, promovarea e singura variantă

03 Dec. 2011, 19:27 Stiri

Postura de campioană de iarnă a Coronei Brașov a atras ieri la stadionul Carpați cam toți reprezentanții presei locale cu prilejul conferinței de presă anunțate de clubul brașovean. Din tabăra gazdelor au apărut în fața presei președintele și vicepreședintele secției de fotbal Andras Szakal, respectiv Adrian Gabor, dar și directorul sportiv Eduard Gherghe și antrenorul principal Daniel Bona.
„Eu cred că obiectivul pe care ni l-am propus la începutul sezonului este pe jumătate îndeplinit la finalul turului. Chiar dacă am început cu greu campionatul, iată că am terminat cu bine pe primul loc așa cum ne-am propus, la două puncte de locul doi” au fost cuvintele de deschidere ale președintelui secției de fotbal.

Se gândesc ca în retur să joace sâmbăta

„În acest moment avem un lot omogen și cu câteva piese noi, cred că suntem favoriți la promovare. Vreau să mulțumesc în mod desoebit Consiliului Local Brașov, Primăriei și domnului primar pentru sprijinul acordat și de asemenea sponsorilor pe care îi avem lângă echipă” a continuat Andras Szakal. „Cred că ne-am comportat bine și sunt convins că Brașovul merită o echipă de Liga a II-a și sperăm ca în retur să avem cât mai mulți spectatori în retur” a încheiat conducătorul Coronei.
De altfel, pentru a crește numărul de spectatori, oficialii grupării brașovene iau în calcul să dispute meciurile din retur în ziua de sâmbătă și nu vinerea ca până acum, mizând că lumea va fi mai liberă și va putea veni în număr mai mare la teren.

„Locul doi nu se premiază”

„În primul rând vreau să vă mulțumesc vouă că ați fost alături de noi”
au fost cuvintele cu care vicepreședintele Gabor și-a început dialogul cu reprezentanții mass-media aflați la fața locului. „Împreună cu domnul președinte ne-am propus un obiectiv și a ieșit bine. Să nu uităm că locul doi nu se premiază. La sfârșitul turului suntem acolo unde ne-am propus și sperăm că tot acolo vom fi la finalul returului. Vom avea o discuție cu domnul primar să ne ajute și în a doua parte a campionatului” și-a terminat acesta mini-discursul.
După aceea cuvântul a fost dat antrenorului Bona, care a făcut o scurtă analiză a evoluției echipei, cu detaliile privind meciurile jucate și statistica turului, dar despre acest subiect vom discuta într-un alt material.

Articol și foto de Mihai ANDRIEȘ

03 Dec. 2011, 19:27 Stiri
Pe aceeași temă