Tărlungeniul își scuipă în sân și merge mai departe. Bona:”Suntem foarte bucuroși că am plecat cu dreptul”

Mihai Andries 31 Aug. 2014, 15:00 Campionat
Tărlungeniul își scuipă în sân și merge mai departe.** Bona:

Unirea Tărlungeni a obținut o victorie cu 2-1 în fața lui FC Olt Slatina în debutul noii ediții de campionat a Ligii 2. Formația brașoveană a încheiat meciul însă cu emoții, jucând o jumătate de oră cu un jucător în minus, Liviu Nicolae, marcator pentru 2-0, fiind eliminat în minutul 71. În cele din urmă însă, formația antrenată de Dan Bona s-a acoperit de glorie în momentul fluierului final, un prim pas în sezon absolut necesar brașovenilor în perspectiva următoarelor trei deplasări consecutive.

„Avem trei deplasări la Timișoara, Caransebeș și Câmpina”

„După meci am băut o bere și am stat de vorbă. Suntem foarte bucuroși că am plecat cu dreptul. Urmează un program infernal pentru noi, cu trei deplasări și vă dați seama cum am fi plecat la drum după un eșec. Mă bucur foarte mult că am revenit la Tărlungeni cu o victorie și mi-a plăcut cum s-au dăruit jucătorii. Dacă vom continua pe linia asta, o să fim o echipă care o să pună probleme multor adversare. Noi avem și 2-3 atuuri față de celelalte echipe. În primul rând este vorba de omogenitate. Avem și stabilitate financiară, ceea ce creează premisele unei activități mai relaxate. Vom încerca să adunăm cât mai multe puncte, pentru că seria a doua este o serie infernală”, a declarat Daniel Bona în exclusivitate pentru Sport Total FM, în emisiunea „Fotbal la matineu”.

Experiența unora este neprețuită

Echipa din Tărlungeni se bucură totodată și de un lot care nu duce lipsă de jucători rodați în nivelurile superioare ale fotbalului românesc, precum foști prim-divizionari, Sergiu Brujan, Robert Elek, dar și promițătorul Istrofor.

„Brujan a fost pe foaia de joc, dar nu a fost introdus, iar Tatarciuc am considerat că mă va ajuta în acest punct mai mult ca antrenor secund. L-am adus și pe Istrofor de la Corona, este un jucător de perspectivă, o să vedeți. L-am păstrat pe golgheterul (echipei, n.r.) Robert Elek. A scos 11 metri la golul al doilea, s-a luptat practic pentru o minge imposibilă. Un jucător care este printre primii 3-4 atacanți ai Ligii 2”, a mai adăugat antrenorul Tărlungeniului.

Sursa: Sport Total FM
 


Știai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului din ligile inferioare?

Mihai Andries 31 Aug. 2014, 15:00 Campionat
Pe aceeași temă