Bona este optimist: „Nu avem de ce să facem mari modificări în lot. În plus, Marius Pastor revine după o accidentare foarte gravă”

Unirea Tărlungeni a fost una dintre surprizele plăcute ale primei părți a campionatului actual. Totuși, principalul Dan Bonaa declarat ieri la Sport Total FM, că deși multă lume consideră că parcursul echipei pe care o pregătește a fost peste așteptări, rezultatele acesteia nu sunt ieșite din comun având în vedere componența lotului.

„Eu spun că am avut un parcurs bun. Pentru mine, a fost unul normal. Când ai jucători ca Dănălache, Elek sau Șerban îți poți permite să speri că vei ajunge sus. Pentru multă lume, a fost un parcurs peste așteptări”, a comentat Dan Bona în emisiunea „Fotbal la matineu” a postului de radio.

Revine Marius Pastor

Principalul Unirii a vorbit atât despre programul echipei, cât și despre posibilele noutăți, anunțând revenirea lui Pastor, după aproape trei sferturi de an de absență din cauza unei accidentări.

„Ne vom reuni pe 13 ianuarie, pe 15-16 ianuarie vom face vizita medicală, apoi vom face și un cantonament la Tușnad. Dacă va pleca vreun jucător, va veni altul. Nu avem de ce să facem mari modificări în lot. În plus, Marius Pastor revine după o accidentare foarte gravă, n-a mai jucat din aprilie. Îl cunosc foarte bine, e un jucător foarte bun pentru Liga 2.” a detaliat Bona

Acesta a deplâns și situația echipei fanion a județului, FC Brașov: „Din păcate, aceste probleme financiare s-au accentuat. Au trecut multe luni de când jucătorii nu au fost plătiți. Vizavi de lot, Brașovul are foarte mari șanse să rămână în Liga 1. Ar fi un dezastru să retrogradeze. La noi, domnul primar are o politică foarte bună încă de când îl cunosc. Nu se întinde mai mult decât îi e plapuma.”

Pe aceeași temă