Ene: „Trei puncte dacă vrem să promovăm!”

Mihai Andries 11 Apr. 2013, 17:04 Campionat
Ene:**

Revenită pe primul loc al seriei VEST din Liga 2, după victoria de la Timișoara în fața rivalei directe, Corona Brașov se pregătește intens pentru meciul de sâmbătă cu CS Mioveni. Odată cu aducerea și a lui Aurel Țicleanu în staff-ul tehnic brașovenii se simt principali candidați la promovare doar în cazul unei victorii sâmbătă.

„Ne-am pregătit bine în această săptămână și abordăm cu multă încredere jocul, venim după o victorie mare la Timișoara și sperăm să obținem prima victorie și acasă. Suntem singura echipă care a câștigat la Mioveni și pornim cu un moral mai bun dar trebuie să fim foarte atenți deoarece este o echipă imprevizibilă.”, a declarat principalul Dan Bona.

Dupa Martac va intra și Ștefan?

Fundașul central Rareș Forika nu va putea evolua sâmbătă deoarece a fost eliminat pentru 2 galbene la Timișoara și este posibil ca locul său sa fie luat de George Ștefan, care este apt de joc după ce Corona a stins litigiul cu Oțelul Larisa.

„Am fost pe bancă și la Timișoara și poate sâmbătă o să și joc dar asta nu depinde de mine. Am trecut printr-o perioadă grea cu acel litigiu, eu nu știu exact ce s-a întâmplat dar acum sunt super motivat să intru și să-mi ajut colegii. O victorie ne va mențtine pe primul loc și nu avem voie să ne gândim la alt rezultat.” a declarat George Ștefan, jucător ASC Corona.

Ene: „Mă bucur că am spart gheața în retur

Golgheterul echipei de sub Tâmpa, Marius Ene cu 7 goluri la activ, a fost protagonistul celei mai mari ratări a sezonului în meciul de acas[ cu UTA, dar a reușit să deschidă scorul la Timișoara și vrea să marcheze și sâmbătă.

„Meseria unui atacant este să dea goluri, asta vreau și eu normal. A fost greu după ratarea cu UTA dar mă bucur că la primul meci după acea ratare am spart gheața în acest retur. Prima condiție ca să marchez cu Mioveniul este să joc dar mai important va fi ca echipa să câștige, cred că șansele noastre de promovare vor fi foarte mari daca învingem pe CS Mioveni.” a declarat Marius Ene

Partida ASC Corona Brașov – CS Mioveni se va disputa sâmbătă de la orele 11.00 pe stadionul Carpați. Biletele vor costa 5 lei la tribuna 2 si 10 lei la tribuna 1.

 

Articol de Ciprian JURUBESCU

Mihai Andries 11 Apr. 2013, 17:04 Campionat
Pe aceeași temă