ALRO prinde aripi! „Să luăm puncte la Bistrița”

22 Nov. 2011, 13:40 Seria 2
ALRO prinde aripi!**

Antrenorul celor de la Alro spune că în aceste zile componenții formației slătinene se concentrează asupra partidei cu Gloria, calculele în privința șanselor de promovare urmând a fi făcute după ultima etapă a turului de campionat.

Șase victorii, un egal și o înfrângere reprezintă bilanțul lui Mogoșanu de la numirea sa ca „principal” al aluminiștilor, grație celor 19 puncte obținute gruparea de la malul Oltului urcând din subsolul clasamentului până pe treapta a treia a podiumului seriei. Schimbarea sistemului de joc a adus rezultatele așteptate, iar dacă în unele dintre precedentele partide evoluțiile echipei nu au fost unele tocmai pe placul publicului, sâmbătă și spectacolul a reapărut pe „1 Mai”.

„Eu vă spun, legat de sistem, că el are mobilitate. Nu vreau să intru în foarte multe detalii, dar dacă ați văzut la un moment dat în meciul cu FC Bihor, Precup a jucat vârf. În această partidă, am avut în teren mai mulți jucători tineri. Mi-a permis foarte mult și scorul, și faptul că pentru mine nu e niciodată o problemă în faptul că sunt mai mulți jucători tineri sau sunt mai puțini. Competiția te obligă să ai doi, dar dacă ei îmi demonstrează că pot face lucruri bune, eu pot să joc și cu patru, și cu cinci juniori, nu am niciun fel de problemă vizavi de acest lucru”, a declarat Mogoșanu la finalul întâlnirii pe care Alro a câștigat-o cu scorul de 5-1 în fața formației orădene.

„Sperăm să luăm puncte”

Tehnicianul echipei locale își dorește ca elevii săi să obțină un rezultat pozitiv și în ultima etapă a stagiunii de toamnă, urmând ca după această partidă să se poată face calcule și în privința șanselor de promovare.

„Sperăm să luăm puncte la Bistrița. În orice caz, n-am intrat în vacanță, suntem pregătiți în continuare pentru următorul pas. Ne interesează doar acest joc, nu vreau să vorbesc despre nimic altceva. Suntem mulțumiți, suntem încrezători, ne așteaptă meciul cu Gloria Bistrița, după aceea ne vom așeza în iarnă și vom vedea cum stau lucrurile”, a mai spus Daniel Mogoșanu.

Sursa: Gazeta Nouă

22 Nov. 2011, 13:40 Seria 2
Pe aceeași temă