Derby hunedorean 100 la sută!

11 Nov. 2011, 11:16 Stiri
Derby hunedorean** 100 la sută!

Comisia Centrală de Arbitri a decis ca partida de astăzi dintre Jiul Petroșani și CFR Simeria, din etapa a XIII-a a Ligii a III-a, Seria a V-a, să fie arbitrată de o brigadă hunedoreană formată din Denis Haidiner (foto, 20 de ani), din Hunedoara, la centru, ajutat la cele două tușe de Marius Pavăl, din Simeria și Alin Saraol din Deva.

Doar observatorii jocului sunt din afara județului: Vasile Balaș (Reșița) și Romeo Malac (Timișoara).

Nu se tem de arbitraj

Antrenorii celor două combatante nu au nicio emoție în ceea ce privește arbitrajul. „Cu excepția a două jocuri în actualul campionat, Jiul a fost dezavantajată de arbitri. Astăzi va fi cu totul altceva. Sunt sigur că vom avea parte de un arbitraj imparțial. Am văzut multe partide arbitrate de Denis Haidiner și m-a convins că este un arbitru corect, echidistant și cu ținută”, este de părere „principalul” Jiului, Marin Tudorache care nu s-a arătat deranjat nici măcar de faptul că asistentul numărul 1, Marius Pavăl este chiar din Simeria. „Nu e bine să avem idei preconcepute”.

Nici Marius Opric, antrenorul CFR-ului din Simeria nu are nicio obiecție în ceea ce privește arbitri. „Va fi un meci între două echipe din județ, astfel că mi se pare logic ca și arbitrii să fie hunedoreni”, crede Opric. Înaintea acestui joc CFR Simeria e pe locul 7, cu 20 de puncte iar Jiul pe locul 9, cu 19 puncte.

Partida Jiul – CFR Simeria este programată să se dispute cu începere de la ora 14:00 pe stadionul „Jiul”.
Intrarea spectatorilor va fi liberă!

Jiul e în „vână”!

„Alb-negrii” se poate lăuda cu cel mai bun parcurs dintre cele trei grupări hunedorene din C5. Cu victoria de etapa trecută de la CS Vladimirescu (1-2), Jiul a ajuns la 630 de minute fără înfrângere timp în care a obținut alte trei victorii pe teren propriu (2-0 cu FC Hunedoara, 2-0 cu Poli II Timișoara și 2-1 cu Bihorul Beiuș) și au scos trei remize în meciurile din deplasare (0-0 la Gloria Arad, 0-0 la ACS Recaș și 1-1 la CSM Școlar Reșița). Mai mult, petroșenenii mai dețin un record, fiind singura grupare din serie care nu a suferit nici o înfrângere în meciurile din deplasare.

articol și foto de Sami Tamaș

11 Nov. 2011, 11:16 Stiri
Pe aceeași temă