Luceafărul vine pe „Cetate”! Albaiulienii vor trei puncte

20 Oct. 2011, 17:09 Seria 2
Luceafărul vine pe

Unirea Alba Iulia întâlnește sâmbătă, de la ora 11.00, pe stadionul „Cetate”, nou promovata Luceafarul Oradea, în cadrul etapei a 10-a.

Neinvinsi de trei etape, albaiulienii și-au propus să continue seria rezultatelor pozitive și țintesc trei puncte cu Luceafarul Oradea, echipă ce etapa trecută a produs surpriza învingând Timișoara, cu 1-0.

„Vrem să rămânem sus! Rezulatele noastre de până acum sunt peste așteptările celor din jur, care au mai cârcotit puțin că această echipa va retrograda sau că va face 3-4 puncte. E nevoie și de șansă, dar în prim plan rămân jucătorii ce au înțeles că fără muncă și atitudine serioasă nu se poate realiza nimic în viață”, a declarat Gherman, sub comanda caruia Alba a acumulat 15 puncte în acest sezon.

„În lotul adversarilor se regăsesc jucători experimentați precum Mihuț sau Bundea, însă noi trebuie să dăm totul pentru a lua cele trei puncte. Trebuie să fim atenți, mereu pot apărea surprize”, a mai spus antrenorul unirist, ce nu va putea miza pe serviciile fundașului Constantin Bumbac – suspendat.

Bucurică vrea victoria!

Experimentatul fundaș al albaiulienilor, Bogdan Bucurică, speră ca Unirea să iasă învingătoare sâmbătă. „Ne așteaptă un meci greu, dar așa sunt toate partidele. Jucăm bine pe teren propriu și vrem sa luam neaparat cele trei puncte”, a spus jucătorul în vârstă de 25 de ani.

Acesta a dezvăluit secretul evoluțiilor bune ale Unirii din această perioadă: „Începem sa devenim o echipa unită și respectam foarte mult sarcinile antrenorului. La mijloc este multă muncă, seriozitate și puțină șansă!”.

Aflat la finalul contractului cu Alba, Bucurică a vorbit și despre planurile sale de viitor. „Vin după o perioadă grea, iar cel mai important lucru pentru mine este să fiu sănătos. Mi-aș dori să încheiem turul cu bine, să fim cât mai sus în clasament și toată lumea să fie fericită. Vedem apoi dacă rămân la Unirea sau voi pleca la o echipa de Liga I”, a precizat goalgheterul albaiulienilor, cu trei reușite.

Articol scris de Lucian DANCIU

20 Oct. 2011, 17:09 Seria 2
Pe aceeași temă