Bumba, între Udinese și Roma

17 Jul. 2012, 12:00 Bursa transferurilor
Bumba,** între Udinese și Roma

Claudiu Bumba (18 ani) e la doar câteva ore distanță de un împrumut în „Cizmă”. 75.000 de euro pentru împrumut și 400.000 de euro pentru un transfer definitiv sunt sumele pe care le oferă AS Roma. Și Udinese insistă pentru semnătura puștiului.

Juniorul care a făcut senzație în campionatul trecut e pe cale să facă un pas uriaș în carieră. O trecere de la FCM Târgu Mureș, echipă retrogradată din Liga I, direct în lupta pentru cupele europene din Serie A.

Giovani Becali i-a promis jucătorului că va ajunge în Italia, iar AS Roma și Udinese sunt cluburile interesate de mijlocașul român. Clubul din capitala Italiei pare să fi luat prim-planul. La sugestia lui Maurizio Trombetta, Udinese a licitat prima, dar oferta lui AS Roma e mai bună: 75.000 de euro pentru împrumutul pe un an și opțiune de transfer definitiv pentru 400.000 de euro. Din câte se pare, transferul se amână pentru că oficialii de la Târgu Mureș nu sunt de acord cu suma de transfer. Totuși e de așteptat ca mureșenii să țină cont și de dorința jucătorului, care nu vrea să joace în liga secundă din România.

Articol scris de Vlad MĂ‚CICĂ‚ȘAN

17 Jul. 2012, 12:00 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă