Dorit de Steaua și Rapid, Bumba ar putea ajunge în Serie A italiană!

16 Jul. 2012, 15:00 Bursa transferurilor
Dorit de Steaua și Rapid,** Bumba ar putea ajunge în Serie A italiană!

Udinese l-a monitorizat în returul sezonului trecut, la sugestia lui Maurizio Trombetta, care a fost impresionat de evoluțiile și potențialul jucătorului cât timp a fost antrenor la Târgu Mureș.

Italienii au și fost în tribune sezonul trecut pentru a-l urmări pe viu pe jucător, iar zilele trecute a înaintat o primă ofertă scrisă. Discuțiile vor continua azi, fiind șanse foarte mari să se ajungă la un acord. Mutarea se va face pentru aproximativ 500.000 de euro, urmând ca ardelenii să mai primească bani în funcție de evoluțiile jucătorului. Bumba a mai fost dorit de Steaua și Rapid în ultima perioadă, dar o accidentare a jucătorului, care a revenit de curând la antrenamente, a făcut ca negocierile să intre în impas.

„Știu că sunt discuții avansate cu un club din Italia, dar impresarul meu, Victor Becali, poate să spună mai multe. Zilele viitoare se va ști ceva sigur”, a spus Bumba pentru www.prosport.ro.

A debutat la 18 ani la Națională

Bumba a debutat în Liga a II-a la 15 ani iar în Liga I la numai 17 ani. A fost chemat de Victor Pițurcă la echipa Națională la doar 18 ani, fiind cel mai tânăr debut din ultimii 38 de ani. Bumba e pe locul 5 în topul celor mai tineri jucători care au evoluat pentru România.

De remarcat că Victor Pițurcă a simțit încă din iarnă că jucătorul ar putea să plece spre Serie A. „El are o personalitate deosebită, l-am simțit foarte motivat atât în joc, cât și la antrenamente. Să joci la vârsta asta de maniera în care o face el nu e puțin lucru. Poate avea traseul lui Gabi Torje, un alt jucător care a debutat de foarte tânar la echipa națională. Depinde doar de el dacă va ști să-și întrețină aceste calități pe care le are„, l-a gratulat Pițurcă după ce l-a avut la antrenamente.

3 goluri a marcat Bumba în 28 de meciuri jucate sezonul trecut pentru Tg. Mureș

Articol scris de Daniel LUP

16 Jul. 2012, 15:00 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă