Echipa lui Bodea caută gloria din startul sezonului

18 Oct. 2011, 11:58 Campionat
Echipa lui Bodea caută gloria** din startul sezonului

După un început în forță de campionat, fără gol primit în primele cinci etape, Gaz Metan Severin a scos în ultimele trei meciuri de opt ori mingea din propria poartă și de pe locul secund a ajuns tocmai pe nouă în clasament, la două puncte de locurile retrogradabile.

Învinși în precedentele trei partide din campionat, fotbaliștii antrenați de Cosmin Bodea au șanse mici să producă astăzi surpriza pe terenul liderului.

De altfel, Gloria Bistrița e singura echipă din serie care n-a cunoscut gustul înfrângerii și în precedentele meciuri disputate pe propriul teren a înregistrat trei victorii și o remiză, egal consemnat în derbiul cu Poli Timișoara (2-2). Vinerea trecută, elevii lui Nicolae Manea au câștigat cu 2-1 meciul cu Arieșul Turda, susținut tot acasă. În schimb, Gaz Metan a jucat la sfârșitul săptămânii trecute tot în deplasare și a suferit o nouă înfrângere, scor 1-3 cu UTA.

S-au pregătit la Târgu Mureș

După eșecul de la Arad, antrenorul Cosmin Bodea și-a dus echipa la Târgu Mureș, unde a continuat pregătirea în vederea restanței de la Bistrița. Cele două combatante sunt despărțite de 7 puncte, iar oltenii speră într-un rezultat pozitiv, pentru refacerea moralului.

„Va fi un meci extrem de greu, dar sper să punem capăt seriei de rezultate mai puțin faste din ultima perioadă. Întâlnim liderul seriei, suntem conștienți de valoarea adversarului, dar noi abordăm toate meciurile la victorie. Sper ca cel mai bun să învingă pe teren”, a spus președintele Răzvan Lupu, după ce echipa sa a fost dezavantajată de arbitraj în ultimele etape.

Șaim suspendat, revine Cosic

Meciul Gloria Bistrița – Gaz Metan Severin trebuia să se dispute pe 8 octombrie, dar a fost reprogramat la solicitarea gazdelor, care aveau 2 jucători convocați la echipa națională de tineret. Partida se va disputa astăzi, de la ora 16,30 și va fi televizată în direct de postul Digi Sport1. Antrenorul Cosmin Bodea nu poate conta pe mijlocașul Viorel Șaim, eliminat în minutul 30 al partidei de la Arad, dar va putea miza pe fundașul Bozidar Cosic, care și-a ispășit cele trei etape de suspendare după cartonașul roșu văzut în șaisprezecimile Cupei României.

articol și foto de Mircea OGLINDOIU

18 Oct. 2011, 11:58 Campionat
Pe aceeași temă