Corvinul, 90 de ani de la înființare cu Andone și Mateuț într-un meci demonstrativ

Loredana JUGLEA 12 Oct. 2011, 17:58 Special
Corvinul, 90 de ani de la înființare** cu Andone și Mateuț într-un meci demonstrativ

Suporterii hunedoreni sărbătoresc 90 de ani de la înființarea Corvinului, echipa de legendă a Hunedoarei. Aniversarea începe joi de la ora 15:00, cu o expoziție de fotografie organizată la Centrul Recreațional. Expoziția va cuprinde 90 de imagini realizate pe parcursul celor 90 de ani de fotbal hunedorean și cu acest prilej va fi lansată și o revistă aniversară, care cuprinde articole și impresii semnate de Nicolae Stanciu, Mircea Lucescu, Romulus Gabor și Fănuș Neagu.

Microbiștii vor putea vedea sâmbătă, de la ora 15:00, un meci Old Boys de zile mari între generațiile anilor `80 ale Corvinului și ale echipei U Cluj.
Vor fi văzuți la treabă Alexa, Dumitriu, Petcu, Dubinciuc, Colesniuc, Mitrică, Bordean, Mateuț, Andone și mulți alții.

„Acum vreo 30 de ani l-am văzut prima dată pe Mișa, la juniori. Eu jucam la Jiul, el – la Corvinul, iar prima noastră întâlnire a fost ca adversari. După patru etape m-am transferat și eu la Hunedoara și am devenit colegi în acei ani se juca un fotbal deosebit la Hunedoara. În cele din urmă am devenit prieteni. Când mă gândesc la el, chiar și înfrângerile îmi par frumoase”, spunea Romulus Gabor.

Duminică, de la ora 13:00, suporterii vor ține un moment de reculegere la mormântul lui Mișa Klein, care va fi urmat de o slujbă religioasă de pomenire.

Articol scris de Loredana Juglea

Loredana JUGLEA 12 Oct. 2011, 17:58 Special
Pe aceeași temă