Andone a părăsit Voluntariul de comun acord

Mihai Andries 02 Oct. 2012, 18:21 Stiri
Andone a părăsit** Voluntariul de comun acord

Al treilea eșec consecutiv al Voluntariului pe noul stadion, Niță Pintea din Pipera, a pus capăt domniei lui Bogdan Andone la clubul ilfovean. Astfel, fostul tehnician și-a reziliat contractul de comun acord cu conducerea clubului ilfovean și acum i se caută un succesor.

După o vară superbă fără înfrângere în amicale, a urmat eliminarea din Cupă în prelungiri cu Baloteștiul. În campionat s-a început cu dreptul, dar după succesul cu Chiajna II, au urmat eșecuri pe bandă rulantă, un 0-2 cu Ștefănești, un 1-2 cu Berceni și, în weekend, un incredibil 0-1 cu Clinceniul! Mai mult, toate eșecurile au fost pe teren propriu! Andone a mai fost la un pas de a pleca, după acel 0-2 cu Ștefănești, atunci purtându-se discuții cu Dumitru Bolborea pentru ocuparea postului de principal.

Momentan, antrenamentele sunt conduse de secundul Liviu Negoiță, existând șanse destul de mari ca el să se ocupe și de meciul cu Vișina Nouă, dacă nu se găsește o soluție până atunci. Gura târgului îi dă drept favoriți pe Gabi Răduță (ex-Cernica) și fostul internațional Ionel Ganea.

Sursa: IlfovSport

Mihai Andries 02 Oct. 2012, 18:21 Stiri
Pe aceeași temă