Alexandru Iatan, îngerul din poarta raiului

04 Sep. 2009, 16:54 Special

Îngerul păzitor din poarta găzărilor pentru un an și jumătate. Cam așa ar fi putut fi descris Alexandru Iatan de către suporterii Petrolului. Chiar dacă echipa care fusese formată atunci ca fiind a Ploieștiului, iar mai apoi s-a transformat în Astra, galeria “lupilor galbeni” a rămas mereu cu gândul la foștii jucători. A crescut în culorile galben-albastre la FC Ploiești, a apărat cu demnitate la această echipă, a fost și va rămâne în inimile fanilor petroliști. Dispariția sa a întristat fotbalul românesc, prieteni, apropiați, familie, suporteri, oameni de rând care au aflat despre nefericitul accident.

 

Tânarul Alex avea doar 19 ani, tot viitorul în față, era doar un copil, mereu cu zâmbetul pe buze, care vroia să ajungă la o echipă mare. FC Ploiești i-a deschis această poartă, acum i s-a deschis alta, cea a raiului. Ploieștiul nu te va uita niciodată.

 

Suporterii care vor să-i aducă un ultim omagiu celui care a fost Alexandru Iatan sunt așteptați să lase un gând bun sau să aprindă o lumânare la intrarea principală a stadionului “Ilie Oană”.
 

Articol scris de Cosmin Manea

04 Sep. 2009, 16:54 Special
Pe aceeași temă