Vor victoria cu orice preț

02 Sep. 2009, 16:08 Special
Vor victoria cu orice preț

 

O veste bună și una rea pentru FCM Bacău înaintea meciului de sâmbătă, cu Gloria Buzău. Cea bună: la ședința de pregătire de ieri au participat toți jucătorii. Vestea rea se referă la faptul că trei dintre aceștia s-au antrenat separat. Este vorba de Adi Câmpeanu, Remus Cojocaru și Edi Tismănaru, toți incomplet refăcuți după accidentările suferite.

 

Singurul fotbalist care a părăsit definitiv infirmieria „galben-albaștrilor” este fundașul Nicolas Vajou. Francezul și-a revenit după durerile de spate care l-au făcut să părăsească terenul la jocul cu Tricolorul Breaza și l-au ținut pe tușă în Ghencea, împotriva Stelei II. În aceste condiții, Vajou are toate șansele de a fi titular sâmbată, cu Buzăul.

 

Ieri, în timp ce restul jucătorilor băcăuani executau exerciții de finalizare, Câmpeanu și Cojocaru au lucrat separat, efectuând pase scurte și ușoare. Câmpeanu continua să resimită dureri la umărul lovit în jocul cu Steaua II, în timp ce Cojocaru nu este restabilit în totalitate după entorsa la glezna ce l-a ținut departe de teren la ultimele trei meciuri oficiale.

 

Dacă Adi Câmpeanu și Remus Cojocaru au șanse de a fi recuperați până sâmbăta, la întâlnirea cu Gloria Buzău, în schimb situația lui Edi Tismănaru este incertă. Accidentat la gambă, în partida de cupă de la Panciu, mijlocașul de bandă dreapta nu este apt sută la sută, tonusul său fiind afectat de perioada de pauză.

 

„Sper și îmi doresc ca la partida cu Gloria Buzău să contez pe întreg efectivul. Asta înseamnă să recuperăm toți jucătorii accidentați, însă, deocamdată, continuăm să ne confruntăm cu probleme”, a declarat antrenorul FCM Bacău, Gheorghe Poenaru. „Indiferent de situație, trebuie să câștigăm jocul cu Gloria”, a adăugat tehnicianul băcăuan.

 

Sursa: desteptarea.ro

02 Sep. 2009, 16:08 Special
Pe aceeași temă