Stăncioiu își renegociază contractul

26 Jun. 2009, 15:01 Special
Stăncioiu își renegociază contractul

Deși are un contract încă în derulare cu formația din Breaza, până la finele sezonului următor, directorul tehnic al Tricolorului, Florin Stăncioiu (foto) poate părăsi „corabia” președintelui Constantin Anghelache, chiar după această performanță uriașă, promovarea în liga secundă, premieră absolută pentru Breaza, orașul natal al antrenorului Stancioiu.

Acest fapt s-ar putea întâmpla necondiționat din cauza existenței unei clauze contractuale speciale, comunicată nouă de către antrenorul Tricolorului Breaza: „La momentul încheierii contractului cu această echipă, noi, părțile, am convenit și asupra unei clauze speciale. Aceasta constă în faptul că dacă se va realiza promovarea în Divizia B, contractul existent se renegociază de fapt și de drept”.

Așadar, în zilele următoare urmează ca principalii responsabili, legali, ai Tricolorului Breaza, să se așeze la masa tratativelor cu Stăncioiu pentru a pune la punct o nouă înțelegere favorabilă ambelor parți implicate.

Întrebat despre eventualitatea unei neînțelegeri pentru prelungirea contractului, antrenorul „alb-albaștrilor” brezeni ne-a declarat: „Nu cred că acest lucru se va întâmpla pentru că la nivelul conducerii sunt oameni serioși, de calitate. Dacă, totuși, lucrurile se vor desfășura altfel, cu siguranță ne vom spune la revedere, ne vom strânge mâna și vom merge fiecare pe drumul lui”.

 

Sursă: ziarulprahova.ro

26 Jun. 2009, 15:01 Special
Pe aceeași temă