Spectacol de vacanță

Liga2.ro 06 Jun. 2009, 14:11 Liga 2

Elevii lui Gheorghe Poenaru și-au făcut numărul la ultima apariție a lor în fața propriilor suporteri din acest sezon de campionat.

După un meci superb, care s-a jucat aproape în întregime pe contre, băcăuanii și-au mai trecut în cont o victorie, de data aceasta în fața unei formații care a venit să joace fotbal și care le-a dat o replică pe măsură. De altfel, chiar oaspeții au fost cei care au deschis scorul, prin Cruceru, care l-a învins de la distanță pe Hăisan cu un șut plasat la colțul lung, în minutul 19.

Același mijlocaș al Sportului avea să greșească însă peste numai două minute, faultându-l în careu pe Boboc și silindu-l astfel pe „centralul” întâlnirii să pună mingea „pe var”. Andrei Popescu a reușit să pareze lovitura de pedeapsă executată de Remus Cojocaru, dar Taban a fost pe poziții și a reușit să restabilească egalitatea.

„Galben-albaștrii” au trecut apoi la conducere după alte doar patru minute, Câmpeanu trecându-și și el numele pe lista marcatorilor după un șut al lui Doboș care l-a depășit pe Popescu și l-a lăsat pe atacantul băcăuan singur cu poarta goală. O contră a Sportului avea să anuleze avantajul băcăuanilor în minutul 31, Curelea executându-l cu sânge rece pe Hăisan după o pasă excelentă venită de la Ferfelea, pentru ca, opt minute mai târziu, elevii lui Gheorghe Poenaru să revină în avantaj după reușita lui Boboc, care nu a făcut altceva decât să pună latul la o centrare perfectă a lui Marius Doboș de pe dreapta.

După pauză, băcăuanii au intrat la fel de hotărâți să închidă meciul, și, la doar 3 minute de la reluarea jocului, Vraciu ducea scorul la 4-2. De data aceasta, replica Sportului s-a lăsat așteptată ceva mai mult, „abia” în minutul 64, Ferfelea reușind să puncteze din nou dintr-o lovitură liberă executată superb de la 18 metri.

Până la finalul jocului, ocaziile nu au dispărut complet, chiar dacă s-au rărit considerabil față de prima jumătate a partidei, însă nimeni nu a reușit să mai înscrie, și Bacăul se desparte astfel de spectatorii de pe „Municipal” cu o victorie frumoasă, obținută după un meci și mai frumos.

Articol scris de Adi Enășoaie

Liga2.ro 06 Jun. 2009, 14:11 Liga 2
Pe aceeași temă