Teo Crăciunescu, scuipat și înjurat

23 May. 2009, 16:49 Campionat
Teo Crăciunescu, scuipat și înjurat

Arbitrul meciului de la Lupeni, Teo Crăciunescu a fost înjurat, scuipat și îmbrâncit. Spectatorii și oficialii echipei din Lupeni l-au luat la ochi din momentul în care centralul nu a dictat o lovitură de pedeapsă pentru „mineri”.

 Jucătorii de la Minerul Lupeni au terminat partida în 8 jucători de câmp, Vodiță și Daj, fiind eliminați, iar consilierul tehnic al Minerului Petre Gigiu a fost trimis în minutul 58 în tribună ca urmare a faptului că a pătruns pe teren pentru a-i cere socoteală arbitrului, căruia i-a reproșat neacordarea unui penalti. Crăciunescu a mai avut intenția de a acorda un cartonaș roșu unui jucător de la Lupeni, în drum spre vestiar, dar s-a răzgândit. Roman de la Minerul Lupeni a plâns minute în șir, prăbușit pe teren.

„A fost Teo – ACU Arad și nu Minerul Lupeni – ACU. Este incredibil ce a făcut”, au strigat oficialii care au pătruns de câteva ori pe teren să-i ceară socoteală arbitrului. A fost nevoie de intervenția jandarmilor și a  observatorului pentru ca spiritele să se calmeze. În drumul spre vestiar Crăciunescu junior a fost scuipat și înjurat de câțiva  jucători gazdă, iar spectatorii din tribună l-au întâmpinat cu semințe și înjurături. „Du-te la pușcărie”, i-au scandat aceștia.

 

Articol scris de Loredana Juglea

23 May. 2009, 16:49 Campionat
Pe aceeași temă