Numai șapte-s norocoase!

20 May. 2009, 11:37 Special
Numai șapte-s norocoase!**

„U” Cluj tremură pentru locul în eșalonul secund, la capătul unuia dintre cele mai de coșmar sezoane din ultimul deceniu. Oficialii fac calcule peste calcule și se roagă ca retrogradarea să se joace doar pe teren.
Oficialii alb-negrilor au găsit și un motiv de alinare după semieșecul alb cu Arieșul Turda. Din vânzarea biletelor, s-au strâns aproape 9.000 de lei, bani suficienți pentru a asigura deplasarea de sâmbătă la Oradea. „Am rezolvat pe moment problema cu banii, și din vânzarea de bilete la meciul cu Turda, și din alte surse. Acum nu asta este marea bătaie de cap, ci cum să salvăm echipa”, a mărturisit directorul general Teodor Pop. Șeful lui „U” a făcut și calcule. „Dacă luăm 7 puncte până la final, nu retrogradăm. Este un obiectiv, spun eu, realizabil. Sper să începem cu un egal, cel puțin, la Oradea”, a calculat Teodor Pop.

Se tem de „blaturi”

Directorul lui „U” se teme însă ca socotelile sale să nu se potrivească cu cele din târgul seriei. „Noi am făcut calculele sperând că vor fi rezultate normale în restul partidelor. Dacă noi nu umblăm cu treburi necurate, am încredere că nici restul echipelor nu o vor face. Mizez pe respectarea regulamentelor și nu voi sta eu cu ochii pe alte echipe pentru a fi sigur că evoluează corect”, a explicat Pop.

„Obligatoriu trebuie să batem tot acasă. Ma cam tem de meciul dintre Minerul Lupeni și ACU. Sper ca Lupeniul să continue seria bună. Dacă ne vedem de treaba noastră nu ne interesează de alții”
Ioan Mărginean

Program „U” Cluj

Etapa    Adversar

31    FC Bihor (d)
32    Jiul (a)
33    Mureșul Deva (d)
34    Mechel (a)

Articol scris de Vlad MĂ‚CICĂ‚ȘAN
 

20 May. 2009, 11:37 Special
Pe aceeași temă