„Nu am fost tratați corect”

11 May. 2009, 18:49 Seria 2
„Nu am fost tratați corect

Puși încă din luna ianuarie pe lista de transferări și exilați la echipa a doua, Lucian Mihu și Lörincz Joszef și-au luat adio de la speranța că vor fi rechemați în acest sezon să îmbrace tricoul primei echipe.
 

 

Cei doi jucători arată cu degetul înspre Vig Zoltan și Mircea Fodor, și se declară marginalizați în acest sens. Reprimirea intempestivă a lui Cătălin Bucur la echipă după aproximativ trei săptămâni de „pedeapsă” le-a pus capac celor doi jucători, care, acuză antrenorii orădeni de faptul că nu le-au acordat nicio șansă în acest retur, deși rezultatele echipei, dar și probleme de efectiv ar fi impus acest lucru.
 

 

„Pentru că s-a creat precedentul cu Bucur, chemat mai repede la echipă decât s-ar fi crezut, sau s-a dat de înțeles, considerăm că antrenorii au ceva cu noi și totul a fost premeditat în ceea ce ne privește. Ținem să precizăm faptul că nu avem absolut nimic cu nici unul dintre colegii noștri, pe care-i respectăm, dar atunci când echipa nu a avut rezultatele scontate, iar lotul a fost decimat ni s-ar fi putut da și nouă șansa să revenim. Pentru că nu s-a întâmplat așa considerăm că nu au fost corecți față de noi. Credem că ne-am făcut datoria cât am fost la echipă, mai ales că atâta timp cât am fost în lot, echipa s-a situat la doar câteva puncte distanță de promovare, iar acum se află pe un loc mult inferior, în clasament”, au atacat Lucian Mihu și Lörincz Joszef.
 

 

„Nu am înțeles niciodată de ce am fost îndepărtați de la echipă. Chiar dacă s-au făcut achizițiile dorite, am fi putut rămâne și noi în lot pentru a ne bate pentru un loc de titular, concurența fiind benefică în orice circumstanțe, iar nouă nu ne era frică de acest lucru. Nu vrem mila antrenorilor, mai ales că ne cunoaștem potențialul și avem și noi mândria și demnitatea noastră. Acestea fiind date credem că nu mai putem să lucrăm cu actualii antrenori, ca atare așteptăm să se termine campionatul și să vedem ce va fi în continuare. Dacă lucrurile se vor schimba pe banca tehnică, cu siguranță ni se va da o șansă din nou pe care noi o așteptăm din ianuarie”, au mai declarat cei doi fotbaliști.
 

 

Curios este cine va răspunde pentru faptul că deși trimiși la echipa a doua, Mihu și Lörincz nu au drept de joc, cei doi fiind practic plătiți doar pentru a se antrena.
 

 

Și nu o fac pe banii puțini, costurile clubului cu ei depășind lunar 2.000 de euro. În aceste condiții se poate spune că din ianuarie și până acum, FC Bihor a aruncat pe geam peste 8.000 de euro.
 

 

În legătură cu acuzele pe care cei doi jucători i le aduc lui și secundului său, Vig Zoltan nu a dorit să intre polemică cu Mihu și Lörincz  limitându-se să declare: „Nu am nimic cu nimeni. Ei au o altă situație decât Bucur, care, nu a fost pus pe lista de transferuri. De aceea nici nu au fost reprimiți înapoi”.   
 

 

articol scris de Nicolae MIHALCEA

11 May. 2009, 18:49 Seria 2
Pe aceeași temă