„Minerii” bat tot acasă

02 May. 2009, 15:32 Seria 2
„Minerii

Minerul Lupeni a învins fără drept de apel una dintre echipele ce  aspiră la coronița pentru Liga l și rămân neînvinși, pe teren propriu, în retur.

Minerul Lupeni s-a impus cu scorul de 5-2 în fața Drobetei Severin, după un meci nebun, cu multe goluri și faze de poartă. Oaspeții au deschis primii scorul prin  prin Bârza în urma unei acțiuni personale. Replica „minerilor”  a venit cinci minute mai târziu și în numai două minute gazdele schimbă cursul jocului. În minutul 15 Nicorec egalează în urma unui gol spectacolos, scăriță peste Hârșu, care scoate pentru prima dată mingea din ațe. Un minut mai târziu același Onișor aduce echipa lui Petre Gigiu în avantaj.

 

Oaspeții cu antrenorul suspendat în tribună primesc lovitură după lovitură pentru că în minutul 56 căpitanul Chițu ridică scorul la 3-1. În minutul 68 meciul este întrerupt pentru că jucătorul gazdelor Roman primește o lovitură în cap ce îl țintuiește la pământ, acesta fiind dus de urgență la spital. Imediat după reluarea partidei, Drobeta reduce din handicap prin reușita nou intratului în joc Jenaru. Și când se părea că severinenii vor reveni în joc, Minerul aplică lovitura decisivă în cele șase minute de prelungire arătate de la margine.

 

Astfel Bozian îl învinge cu un lob de clasă pe neinspiratul portar al Drobetei. Chițu finalizează spectacolul cu un gol în stilu-i caracteristic din acțiune personală și închide tabela la scorul de 5-2, moment în care spectatorii le-au strigat celor din Drobeta, minute în șir : „Plecați acasă, Plecați acasă”.

 

Articol scris de Loredana Juglea
 

02 May. 2009, 15:32 Seria 2
Pe aceeași temă