Ciprian Iliescu a adus victoria la Chiajna

18 Apr. 2009, 15:45 Campionat

Pe o vreme superbă, Concordia și Petrolul au oferit un spectacol frumos la Chiajna. Deși tabela de marcaj nu o arată, partida a fost una foarte disputată. Peste 15 ocazii ocazii de gol și foarte multe accidentări au ținut tribunele în suspans până la fluierul de final al meciului.

 

Prima repriză a fost foarte antrenantă, gazdele având mai multe șanse de a marca. Galben-verzii nu au reușit să înscrie, deși  șutul lui Ungureanu a lovit vinclul în minutul 24, iar Diniță a șutat periculos din careul de 16 m în minutul 35, decât cu 3 mintute înainte de pauză, când Ciprian Iliescu a șutat puternic, fără speranțe pentru Moraru, de la marginea careului. Golul fotbalistului în vârstă de 26 de ani a fost decisiv deoarece a adus cele trei puncte formației sale, cu toate că Petrolul a stat în permanență la pândă pentru a lovi decisiv pe contraatac. Găzarii i-au avut în teren pe Marinescu și Budescu, dar aceștia au ratat fiecare câte o ocazie, în timp ce Valentin Lazăr s-a dovedit a fi principalul pericol pentru apărarea Concordiei. Tânărul mijlocaș petrolist s-a aflat în mai multe rânduri singur cu portarul Florin Niță, ratând cel puțin de 3 ocazii imense pentru echipa sa.

 

A doua jumătate a partidei  a dus o ploaie de cartonașe, mai ales pentru jucătorii gazdă, dar niciun gol pe tabela de marcaj. De remarcat că, la ultima fază a primului mitan, fundașul Dragoș Ciolcă s-a lovit la cap și a fost transportat cu ambulanța la spital. La final, bucuria gazdelor a fost vădită, dar justificată, având în vedere că au urcat în clasament pe locul cinci, după ce au avut un start de campionat mai puțin reușit.

 

Articol de Andrei Petrică
 

18 Apr. 2009, 15:45 Campionat
Pe aceeași temă