„Și-a bătut joc”

29 Mar. 2009, 11:28 Campionat
„Și-a bătut joc

Cristian Balaj e acuzat de orădeni că a acordat gratuit oaspeților cele două lovituri de pedeapsă. Fără cele trei puncte obținute ieri, FCM Târgu Mureș ar fi ocupat locul 4 în clasament.

Arbitrul FIFA e acoperit de Regulament la primul penalty, în timp ce la a doua lovitură de pedeapsă, reluările nu-i mai dau credit. Nici tușierii nu au sărit peste nota centralului. Asistentul Szekely nu a intervenit la fazele penalty-urilor, iar celălalt tușier, Claudiu Tripa, a semnalizat câteva ofsaiduri văzute doar de el.

 

La final, brigada a intrat sub tirul oficialilor gazdelor. „Zilele viitoare vom analiza caseta meciului împreună cu arbitrii divizionari din Bihor și îl vom ruga și pe domnul Mircea Neșu să își dea cu părerea. Dacă și ei consideră că Balaj a greșit grav, voi duce caseta la FIFA și UEFA, pentru a vedea și ei ce se petrece în arbitrajul românesc. La noi nu se întâmplă nimic cu Balaj. În cel mai rău caz, va fi trimis două-trei meciuri în Liga a II-a și va fi iertat”, a tunat președintele lui FC Bihor, Alexandru Toth.

 

Bihorenii amenință cu FIFA și UEFA

Nici banca orădenilor nu a fost mai calmă și l-a atacat și ea pe Balaj. „Ce arbitru FIFA este acesta? Este inadmisibil să își bată joc de un oraș întreg. A spus că a auzit la primul penalty un contact, nu că a văzut ceva. Al doilea penalty dat de el pentru Mureș a fost și mai rușinos. Au fost două vicieri de rezultat, scorul normal ar fi trebuit să fie 1-0 pentru noi. La Bucur, în repriza a doua, în minutul 75, nu a văzut un fault din spate, am avut penalty clar. Nu comentez dacă a făcut intenționat sau nu greșelile de la loviturile de pedeapsă”, a atacat Mircea Fodor, antrenorul secund al lui FC Bihor.

 

Orădenii sunt deciși să meargă până la forul european și cel mondial pentru a-și căuta dreptatea.

 

"Nu iau în seamă astfel de acuze. Au fost două penalty-uri la care nu am niciun dubiu. Pot să facă cei de la Bihor memoriu unde vor", Cristian Balaj, arbitru FIFA

"Și eu poate aș fi nemulțumit dacă aș juca acasă și echipa adversă ar avea două lovituri de pedeapsă", Cosmin Bodea, antrenor FCM Tg. Mureș
 

 

articol scris de Nicolae Mihalcea

29 Mar. 2009, 11:28 Campionat
Pe aceeași temă