Amical cu Conpet

15 Mar. 2009, 16:24 Pregătiri, amicale
Amical cu Conpet

FC Ploiești și Conpet Ploiești nu au avut programate meciuri oficiale în acest weekend, pentru că adversarele pe care cele două formații prahovene ar fi trebuit să le întâlnească s-au retras din campionat.

 

Profitând de această situație, cele două grupări au disputat, ieri, o partidă de verificare pe unul dintre terenurile de la baza sportivă “Prahova".

 

Meciul a început perfect pentru echipa din Liga a doua, FC Ploiești, care conducea cu 3-0 după doar un sfert de oră de joc. Gafița, în minutele 3 (din penalty) și 6, și Păun , în minutul 15 au marcat foarte repede pentru trupa consiliată de Marius Șumudică.

 

Spre lauda ei, echipa “transportatorilor", Conpet, a revenit în joc și , până la pauză a marcat și ea de două ori, prin Lungu, în minutul 20 și Baciu, în minutul 35 (din penalty).

 

La primul gol al Conpet-ului, Miron a greșit grav, scăpând mingea din mână și prilejuindu-i o reușită facilă lui Lungu.

 

După pauză, meciul nu a mai avut același ritm, singurul gol marcat în partea secundă a întâlnirii fiind reușit de Stan, în minutul 65.

 

Scorul final a fost 4-2 pentru FC Ploiești, dar Conpet a dat o replică remarcabilă, prezenta pe teren a lui Livshits și Daniel Chiriță făcându-se simțită pentru echipa antrenata de Silviu Dumitrescu. Mai ales că fără cei doi în lot, Conpet a pierdut ambele partide oficiale disputate în returul de campionat.

 


FC Ploiești:
Miron- Crăciun, Rohat, Oprsal, Stan- Seto, V. Gheorghe- Paăn, Gafița, Alexe- Ciobanu.
Au mai jucat: Iatan- Sandu, Cl. Tudor, Paulinho, Damaschin, Lemnaru, Cosmin (jucator venit la probă, dar care nu a fost păstrat în lotul ploieștenilor)

 

Conpet Ploiești: Livshitz- Dan, Lungu, Chiriță, Frâncu- Cioc, Baciu, Enescu, Gheba- Ivan, Iacob
Au mai jucat: Crețu, Anania, Oprea, Al. Ștefan

 

La FC Ploiești nu au evoluat în acest meci, fiind menajati, Mihalache și Păduraru, în timp ce Vasile Gheorghe s-a accidentat ușor în partea secundă a disputei de ieri.

 

articol scris de Marian DIMA
 

15 Mar. 2009, 16:24 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă