FCM Târgu Mureș, egala campioanei!

22 Feb. 2009, 20:11 Pregătiri, amicale

Cifrele lui Uhrin la CFR: 8 victorii, un egal și două eșecuri. E și bilanțul feroviarilor în amicale. La statistică CFR-ul stă bine, la joc însă nu încântă!

 

Uhrin s-a decis. Are în cap echipa cu care pornește pe drumul câștigării titlului în prima etapă a returului. E singurul lucru cert în mintea lui, pentru că evoluția echipei îi provoacă neliniște!

 

Kone, „frate” cu Dubarbier

 

Yssouf și „Duba” sunt armele din ofensiva lui Uhrin cu Otopeniul. De pe bancă avertizează Traore și Ruiz. Primul a fost chiar titular cu mureșenii, al doilea a intrat în a doua parte la fel ca și Veljovic. Niciunul nu amenință însă supremația Kone-Dubarbier.  

 

Fără imagini din Gruia

Uhrin a interzis la amicalul de azi ca televiziunile să poată captura imagini de la amicalul cu Tg. Mureș, fiind acceptați pe teren doar fotoreporterii. Principalul Jindra nu știa însă de decizie! „Nu mă întrebați pe mine de asta, că nu știu de ce s-a decis așa. Chiar nu cunosc!”,a fost reația plină de stupoare a lui Ales Jindra.

 


Sousa, Tony, Kone spectatori

Uhrin nu a putut folosi la jocul cu mureșenii trei din oamenii de bază ai feroviarilor. Tony e în refacere și va reveni cel mai devreme la jocul cu Rapid. Sousa și Kone vor intra de luni în program complet de antrenamente și vor fi apți la meciul cu CS Otopeni

CFR – FCM TÂRGU MUREȘ 0-0

CFR CLUJ: Nuno Claro – Viera, Cadu, Flores, Panin – Dani- Culio (65 Deac), Mara (46 Peralta), Pereira (85 E. Kone) – Dubarbier (71 Veljovic), Traore (62 Ruiz)
Antrenor: Ales Jindra


FCM TÂRGU MUREȘ:
Botoșer – C. Pop (70 Astafei), F. Moldovan, Gongolea (80 Bălău), A. Pop (80 Otvos) – Târnăvean, Lupuț (89 Petelean), Stere (84 Ragipovic), Turcu (90 Benga) – Vancea (22 Maghici), Gego
Antrenor: Cosmin Bodea


Stadion
Dr. Constantin Rădulescu, Spectarori: 3500
Arbitru: Gabi Moceanu (Câmpia Turzii)
Asistenți: Costin Florescu (Huedin) și Radu Hertia (Câmpia Turzii)

 

„Vom avea altă față cu Otopeniul, veți vedea. Ne vom bate pentru titlu până la finalul campionatului”
Ales Jindra, antrenor CFR Cluj

 


„Nu am făcut o partidă foarte bună, dar cu Otopeni va altceva. Când e pe puncte gândim altfel”

Sebastian Dubarbier, jucător CFR
 


„Poate CFR nu a luat în serios jocul cu noi și se interesează doar la jocul de campionat, dar totuși am făcut 0-0 cu campioana”
Cosmin Bodea, antrenor FCM Târgu Mureș


 

articol scris de Cristian CUCOLAȘ

 

22 Feb. 2009, 20:11 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă