CFR câștigă din nou în Ungaria

21 Feb. 2009, 08:00 Pregătiri, amicale
CFR câștigă din nou în Ungaria

Feroviarii s-au întors victorioși a doua oară la rând din țara vecină. CFR Timișoara a învins divizionara secundă maghiară FC Mako prin golul franco-tunisianului Ramzi Chatti (foto). Partida s-a disputat pe un frig pătrunzător joi seara pe un teren sintetic în nocturnă din orașul maghiar Szeged.

 

Singura reușită a meciului a venit pe final și i-a aparținut atacantul de nici 18 ani sosit de la Monaco II. Chatti a semnat de curând cu CFR până în vară cu opțiune de prelungire și e deținut în coproprietate cu impresarul său.

 

Dacă sârbii Marko Jovanovic și Uros Milosavljevic au fost lăsați din nou acasă din cauză că nu au primit viza pentru Ungaria. Portarul Mutu, Goșa și D. Rădoi nu au făcut deplasarea fiind accidentați.

 

Pentru timișoreni urmează ultimul joc din perioada de pregătire, sâmbătă la Gătaia cu formația locală Progresul din Liga a III-a seria 5.

 

Problema cu fundașii centrali

 

„Leoparzii” au avut bătăi de cap toată iarna căutând soluții pentru centrul defensivei, mai ales că echipa s-a despărțit acum și de Ion Feleagă, lăsat la CFR Craiova, în Liga a III-a. În continuare sunt vizați câțiva jucători pentru a face cuplu cu Geamăn. Unul dintre aceștia este Costel Vodiță, jucător ce a evoluat în tur la FC Ploiești și apaține de CS Otopeni. Bănățenii ar insista pentru jucătorul aflat în pregătiri la Minerul Lupeni în condițiile în care Victor Aldana nu s-ar întoarce de la echipa mamă, FC Timișoara. O altă soluție pare să vină din afara țării, alb-vișiniii au pus ochii pe un fundaș central de culoare. „Este un jucător străin de culoare, cu experiență, în vârstă de 29 de ani” , a declarat pentru www.liga2.ro managerul general al clubului, Sorin Altmayer.

 

CFR Timișoara (prima repriză): Cioloca – Dudaș, Boabeș, Geamăn, Marchiș – Bertea, Neagoie, Murineanu, R. Costescu – Giuchici jr., Sz. Szekely
Au mai jucat: Irimia – R. Neagu, Scărlătescu, Băișan, Pecarov, Ramzi Chatti.

 

Altmayer: „Banii sunt foarte puțini”

 

CFR Timișoara urmează să primească 150 000 de RON de la Consiliul Local Timișoara, banii de la buget vor intra în conturile alb-vișiniilor luna viitoare. Referindu-se la suma oferită, managerul general Sorin Altmayer s-a declarat nemulțumit: „O sumă foarte foarte mică pentru un club de Liga a II-a, sper să suplimenteze cei de la Consiliul Local această sumă. Din păcate nu avem finanțator și e greu să supraviețuim”.

Străuț și Stan rămân la Internațional

 

Ciprian Străuț și Rareș Stan au fost acontați de gruparea argeșeană, Sorin Altmayer, conducătorul feroviarilor timișoreni s-a deplasat la Pitești pentru a parafa înțelegerea. Astfel cei doi vor juca până în vară la Internațional cu opțiunea de a continua, iar clubul bănățean se alege și cu o sumă de bani.

 

articol scris de Cornel Biholari
 

21 Feb. 2009, 08:00 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă