CS Buftea pierde iar!

08 Feb. 2009, 16:34 Pregătiri, amicale

Cu doar trei săptămâni înainte de începerea returului CS Buftea are mari probleme de joc, pierzînd al doilea amical în fața echipei clasate pe locul patru în seria a II a din liga a III a, Dunărea Călărași.

 

Meciul  desfășurat astâzi de la ora 12 în Complexul Olimpic Sportiv de la Ciolpani pe cochetul teren sintetic dintre CS Buftea și Dunărea Călarași s-a terminat surpinzător cu scorul de 1-4 (1-2). Golurile au fost marcate de Cercel minutul 13,care a deschis scorul cu un șut de la distanță direct în vinclu, Nelu Bucă minutul 30 cu un șut la firul ierbii tot din afara careului, Sorin Bucă minutul 66 (penalty) și Marcas. Pentru Buftea a marcat Ripa cu capul din careul mic după o respingere greșită a portarului în minutul 30.

 

Prezent la meci, Laurențiu Reghecamf a dat indicații prețioase pe toata durata partidei el preferând să stea la marginea terenului. Deși le-a ținut și o mică ședință direct pe teren în pauza meciului alături de antrenorul Cristian Țermure, jucătorii de la CS Buftea nu au reușit să facă decât un joc foarte slab. Mai mult pe  toată durata celei de-a doua reprize, Dunărea Călărași a ratat mai multe ocazi de a mai marca.

 

“Se vede că venim din perioada de pregătire, băieții sunt obosiți. În apărare sunt marile probleme, jocul nostru la marcaj a fost astăzi foarte slab. În cele 3 săptămâni rămase până la reînceperea campionatului sper rezolvăm toate problemele mari de joc pe care le avem”, a declarat Cristi Țermure.

CS BUFTEA:  Stanciu –Tutunaru, Pistol, Badea – Tomozei, Feher, Dorobanțu, C. Petrescu -  A. Dumitrescu, Rupa, Marin, Savu. Au mai jucat: Savu, Bălășoiu

DUNĂ‚REA CĂ‚LĂ‚RAȘI: Borș – Cocovei, Gurguiatu, Rizea, S. Bucă – Pană, Cercel, Zoicaș, V. Petre – N. Bucă, Marcas. Au mai jucat: Defta, Ghidia, Ciobi, Gal, Matei.

 

articol scris de Laurențiu Bătrînu
 

08 Feb. 2009, 16:34 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă