„În retur, ne suntem singurul adversar redutabil!”

02 Feb. 2009, 08:15 Liga 2
„În retur, ne suntem singurul adversar redutabil!

Cristian Bălașa, mijlocașul lăudat săptămâna trecută pentru prestațiile deosebite din turul campionatului de către președintele formației Concordia Chiajna, Mircea Minea, întărește avertismentul pe care acesta  l-a făcut tuturor cluburilor din Liga a doua. Fotbalistul, în vârstă de 36 de ani,  susține că pentru lupta la promovare va conta în acest retur și formația la care evoluează.

 

Ești favoritul conducerii în momentul de față…
Am aflat și eu asta din presă și ce pot să spun în afara faptului că sunt încântat și îmi doresc să nu-l dezamăgesc pe domnul președinte. Eu sunt foarte sufletist și voi munci în continuare la fel de mult ca să pot mulțumi în continuare. Asta va fi forma mea de recunoștință pentru acest club.

 

Multumit de evoluția ta din tur?
Întotdeauna am tins către perfecțiune, tocmai de aceea cred că se poate și mai bine de atât. Vreau să rămân modest, să-mi văd de treaba mea și să ajut echipa să-și atingă obiectivul.

 

Va pune probleme Chiajna la promovare celorlalte echipe?
Cu siguranță vom intra în cărți. Mulți ne-au ignorat și asta poate pentru că am avut un start de campionat mai slab. În schimb nimeni nu ne-a învins cu scoruri rușinoase, nimeni n-a arătat că ar fi net superior nouă. De aceea întăresc cele spuse de domnul Minea și dacă vom câștiga primele partide, vom avea un parcurs bun în retur. Trebuie doar să ne mobilizăm. Jocul nostru merge bine, am câștigat toate meciurile de pregătire de până acum, mai rămâne să obținem victorii și în cele oficiale. Prima va fi cu Ploieștiul.

 

Vă temeți de un adversar anume?
Noi vom fi singurul nostru adversar. În funcție de cât de mult ne mobilizăm, vom avea rezultate. Dacă nu vom acorda suficientă atenție tuturor partidelor pe care le vom disputa, vom pierde puncte și nu ne permitem acest lucru.  

 


Se resimte criza financiară la Chiajna?

Deloc. Cu toții suntem foarte mulțumiți de condițiile de aici și tot respectul nostru pentru conducere. Niciodată n-au exitat probleme cu plata salariilor, chiar și când am jucat puțin mai slab, domnul președinte  mereu ne–a chemat la discuții ca să îmbunătățim situația.

 


Te-ai gîndit vreodată să revii în primul eșalon?

Dacă aș primi o ofertă de la un club din Liga 1, primul lucru pe care l-aș face ar fi să mă duc  la domnul primar și numai  dacă dânsul m-ar sfătui să plec, aș face-o. Oricum eu mă simt bine aici și n-am niciun plan să plec. Am o vârstă și pot spune, că după FC Argeș, echipa cu care am avut cele mai multe performanțe, Concordia e a doua casă pentru mine.  Îmi place atmosfera de aici, suntem ca o familie, nu există răutate, invidie, îngâmfare. Toți avem aceleași țeluri: să muncim mult ca să ajungem cât mai sus, pentru că numai așa ne putem numi profesioniști.

 

articol scris de Corina Mlădinoiu
 

02 Feb. 2009, 08:15 Liga 2
Pe aceeași temă