Bonus pentru locul I

02 Dec. 2008, 14:12 Seria 2
Bonus pentru locul I

Grație celor 13 puncte cucerite în luna noiembrie, elevii lui Șunda urmează să fie recompensați cu 1.300 de euro, bani la care conducătorii Unirii vor mai plusa cu bonusul cuvenit pentru faptul că echipa-fanion a județului a terminat prima parte a campionatului în fotoliul de lider.

 

"Suntem pe prima poziție grație valorii fotbaliștilor și antrenorilor iar acest lucru nu poate decât să mă bucure, mai ales dacă ținem cont că am avut parte de cel puțin 6 deplasări foarte grele și aici mă refer la meciurile de la Petroșani, Cluj, Salonta, Arad cu UTA, Rm. Vâlcea sau Mioveni, în care am întâlnit trei grupări care în sezonul trecut au fost în Liga I.

Am promis că dacă FC Unirea va încheia prima parte a actualei ediții de campionat pe locul I, vom acorda un bonus în funcție de randamentul avut de fiecare în acest tur de campionat și ne vom ține de cuvânt", a declarat Marian Sarmeș, președintele Consiliului de Adminstrație al Unirii.

 

Altfel, Sarmeș este de părere că returul va fi unul extrem de dificil pentru Dâlbea și compania : "Acum că suntem lideri și cu siguranță toți ochii vor fi ațintiți asupra noastră".

 

Articol scris de : Dan Udrea

02 Dec. 2008, 14:12 Seria 2
Pe aceeași temă