CSM Alexandria defilează în Liga 3, Vali Badea își propune ca echipa să ajungă să aibă numai jucători locali: ”Toată lumea are de câștigat”

Daniel NAZARE 14 Oct. 2024, 16:15 Liga 3
CSM Alexandria defilează în Liga 3, Vali Badea își propune ca echipa să ajungă să aibă numai jucători locali: ”Toată lumea are de câștigat”

Sorin Paraschiv (43 de ani) și Valentin Badea (41 de ani) activează la CSM Alexandria, echipă care a fost sezonul trecut în Liga 2 și care acum este lider în Seria 4 a Ligii 3.

Primul este team-manager la echipa antrenată de Ștefan Odoroabă, în timp ce al doilea, autorul a două goluri memorabile cu Standard Liege în 2006, a fost ales consilier local și ajută cu sfaturi formația fanion a județului Teleorman.

Ambii sunt doi foști fotbaliști, alexăndrineni la origine. Cooptarea celor doi la CSM Alexandria a avut loc la începutul lunii iulie a acestui an.

CSM Alexandria nu a pierdut niciun meci în acest sezon de Liga 2, sub conducerea lui Sorin Paraschiv și Vali Badea

În runda din weekend, CSM Alexandria a învins cu 3-2, în deplasare, echipa Oltul Curtișoara, iar în acest moment echipa celor doi foști steliști e lider în Seria 4 a Ligii 3, cu 19 puncte după 7 etape, cu un golaveraj senzațional: 20-3. La promovare se bat la promovare cu CS Dinamo (16 puncte), Progresul Spartac (15 puncte) și Dunărea Giurgiu (11 puncte).

Singurul pas greșit al CSM Alexandria în acest sezon de Liga 3 a fost în etapa 5, 0-0 la Vedița Colonești.

Vali Badea: ”Niciun antrenor de la echipele de juniori nu va mai aduce fotbaliști la CSM Alexandria fără acordul meu sau al lui Sorin Paraschiv”

Vali Badea a fost întrebat de ProSport despre noul proiect CSM Alexandria.

”Am făcut acest pas pentru a reuși să formăm cât mai mulți copii pentru fotbal în județul Teleorman. Eu dețin o școală de fotbal, Young Steaua Alexandria, și vreau să ofer continuitate acestor mici fotbaliști. Îi pot crește până la o vârstă, apoi unde se duceau? Cu acest parteneriat îi putem crește și să le găsim și un loc la echipa de seniori.

Din ce am vorbit și cu autoritățile locale, ne dorim cu toții ca, într-un termen rezonabil de timp, să nu mai aducem fotbaliști străini sau din alte județe pentru CSM Alexandria. Să avem proprii noștri jucători

Activitatea a început în 2015 la clubul privat şi am crescut de la an la an, pentru că am şi investit în infrastructura aferentă. Avem două stadioa­ne cu nocturnă la Brânceni și Țigănești.

Acum le-am pus la dispoziție aceste terenuri și pentru echipa mare, iar o parte din copiii mei merg acum către CSM Alexandria pentru diverse niveluri de vârstă.

Toată lumea are de câștigat. Niciun antrenor de la echipele de juniori nu va mai aduce fotbaliști la CSM Alexandria fără acordul meu sau al lui Sorin Paraschiv.

Sper ca totul să funcționeze perfect, o să fie gata și stadionul modern, va fi bine. Copii sunt, important e să-i ajutăm să scoatem alți fotbaliști de prim eșalon sau chiar de națională”, a declarat Vali Badea.

  • Vali Badea a evoluat, de-a lungul carierei, la FCM Alexandria, Jiul Petroșani, FC Vaslui, Steaua, FCU Craiova, Poli Iași, FC Brașov, Concordia Chiajna, Farul Constanța și UTA Arad. A jucat și în străinătate, în Grecia, la Panserraikos, și în Emiratele Arabe Unite, la Al Ain.

Daniel NAZARE 14 Oct. 2024, 16:15 Liga 3
Pe aceeași temă