Așa repede a convins?! Principalul sponsor al CFC Argeș, ”fermecat” de Bogdan Andone după două meciuri și prima victorie: ”Echipa își intră în ritm”

Andrei PASCU 08 Oct. 2024, 15:11 Liga 2
Așa repede a convins?! Principalul sponsor al CFC Argeș, ”fermecat” de Bogdan Andone după două meciuri și prima victorie: ”Echipa își intră în ritm”

Campionii FC Argeș abia l-a numit pe Bogdan Andone antrenor principal, acesta abia adunând două meciuri pe banca tehnică, dar se pare că oamenii din conducere se entuziasmează după o victorie, după 2-1 cu Metaloglobus, în etapa a 9-a din Liga 2.

Sponsorul principal al piteștenilor, Viorel Tudose, a afirmat faptul că simte că echipa din Argeș intră pe calea normală deja, că vede un joc bun la echipă… chiar și după două etape cu Bogdan Andone ”principal”! Atât de multe a schimbat noul antrenor, într-un timp atât de scurt? Așa repede a convins noul antrenor?

Bogdan Andone deja îi mulțumește pe conducătorii Argeșului

Sponsorul principal al CFC Argeș, care s-a declarat de la bun început împotriva venirii lui Nicolae Dică, în vară, la echipă, dar acesta din urmă a semnat ulterior rezilierea și ”i-a lăsat locul” lui Andone, a ținut să fie din nou răutăcios la adresa fostului mijlocaș.

Viorel Tudose a declarat că era convins că Nicolae Dică va eșua, fiind încântat de numirea lui Andone acum, chiar dacă în primă fază anunța o venire surprinzătoare la conducerea băncii tehnice, prima variantă a celor de la Campionii FC Argeș fiind, se pare, Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara.

Până la urmă s-a ajuns la varianta Bogdan Andone, dar iată că Tudose este deja mulțumit. Poate entuziasmul este accentuat și de faptul că ”a scăpat” de Nicolae Dică, așa cum dădea impresia că așteaptă de la startul Ligii 2.

Victorie de moral pentru noi acum, cu Metaloglobus, eu nu vreau să comentez în perioada aceasta evoluțiile echipei, pentru că am avut contre cu fostul antrenor. Este o victorie a normalității, echipa începe să își intre în ritm, să lege trei-patru rezultate bune și apoi să intrăm… în firesc.

Ar fi trebuit să fim sus, în față, pe primele două poziții, care duc automat în Liga 1, dar așa e în viață, toți greșim, e omenește, mergem înainte! E important să învățăm din greșeli, iar dacă nu o facem, se numește prostie! Sperăm că am învățat!

(…) Jucătorii, probabil având exemplul ratării promovării din sezonul trecut, au intrat cu teamă în acest sezon, iar primele rezultate s-au văzut. Sper că am trecut peste și revenim la normalitate. Să intrăm în play-off, iar apoi să atacăm promovarea.

Nu trebuia să intru în contre cu fostul antrenor, pentru că noi (n.r. – conducătorii) avem mereu dreptate. Ceea ce nu înțeleg unii, și fac o anumită paranteză, este faptul că dacă ai fost un bun fotbalist, nu înseamnă că te pricepi la fotbal și alții nu. Să tragi concluzii și să… înțeleg ce s-a întâmplat astă vară la Pitești, am fost de acord cu venirea respectivului, pentru binele Argeșului, dar eram ferm convins că nu va face purici la FC Argeș.

Rezultatele și… mă opresc aici! Noi avem un principiu, oamenii de principiu și de caracter: mergem înainte și lăsăm trecutul așa cum a fost. Dacă nu înțelegem greșelile, se numește prostie!”, a spus Viorel Tudose la Metropola TV.

CFC Argeș, o înfrângere și o victorie cu Bogdan Andone

În mandatul lui Bogdan Andone, Campionii FC Argeș a disputat două meciuri, 0-1 cu Corvinul Hunedoara și 2-1 cu Metaloglobus. CFC Argeș are 12 puncte acumulate în nouă meciuri și se află pe locul 13, depășind următoarele trei clasate, FC Bihor, CSC Dumbrăvița și Concordia Chiajna, cu un punct.

În etapa a 10-a a Ligii 2, după pauza competițională, piteștenii vor întâlni Chindia Târgoviște, pe teren propriu.

Foto: Gică Flușter (Sport Pictures) și Campionii FC Argeș

Andrei PASCU 08 Oct. 2024, 15:11 Liga 2
Pe aceeași temă