Campionii FC Argeș a ratat ”marea surpriză din fotbalul românesc”! Bogdan Andone e noul antrenor. FOTO de la prima ședință de pregătire

Andrei PASCU 23 Sep. 2024, 19:15 Liga 2
Campionii FC Argeș a ratat ”marea surpriză din fotbalul românesc”! Bogdan Andone e noul antrenor. FOTO de la prima ședință de pregătire

Marea surpriză din fotbalul românesc”, așa cum anunța sponsorul principal al Campionii FC Argeș, nu s-a înfăptuit! Viorel Tudose voia să îl aducă pe Florin Maxim de la Corvinul Hunedoara, informație dezvăluită de Liga2.ro, dar, până la urmă, mutarea nu s-a concretizat, iar la Pitești a ajuns Bogdan Andone în poziția de ”principal”.

El este noul antrenor al CFC Argeș, luni seară, 23 septembrie, conducând primul antrenament și urmând să fie prezentat oficial de club, într-o conferință de presă, de marți începând.

Bogdan Andone, noul antrenor al Campionii FC Argeș în sezonul 2023-2024 de Liga 2!

Bogdan Andone a condus prima ședință de pregătire la Campionii FC Argeș, iar presa locală și presa centrală s-au mișcat mai repede decât cei din club, care probabil pregătesc o fotografie cu detalii grafice pentru a-l prezenta și oficial, așa cum au făcut cu Nicolae Dică în vară, dar și în cazul anumitor achiziții. Din informațiile Jurnalul de Argeș, Andone și echipa din Liga 2 au bătut palma pe un an și jumătate.

Andone a fost fotografiat pe terenul de antrenament al piteștenilor, iar antrenorul principal a fost surprins în echipamentul CFC Argeș alături de unul din colaboratorii săi, preparatorul fizic Marius Suller (foto articol).

Alegerea sa a venit ca urmare a faptului că Florin Maxim nu a ajuns la înțelegere cu CFC Argeș, poate și pentru că formația Corvinul Hunedoara a refuzat să îi dea drumul gratis, pentru că între câștigătoarea Cupei României și ”principalul” ei există o clauză de reziliere, în valoare de 100.000 de euro!

  • Liga2.ro a anunțat duminică seară că Viorel Tudose i-a pus un contract de nerefuzat lui Florin Maxim pe masă, dar iată că numirea nu s-a produs.

Astfel, s-a ajuns la varianta Bogdan Andone, care ultima dată a fost antrenor în SuperLiga României, la FC Botoșani, pe care a pregătit-o din decembrie 2023 până în iulie 2024. S-a zvonit că Argeșul l-a vrut pe Andone și în vară, înaintea numirii lui Nicolae Dică, însă acesta prelungea contractul cu formația din Moldova, după ce reușea să o salveze miraculos de la retrogradare și să o mențină în prima divizie.

Bogdan Andone revine în Liga 2 după exact doi ani

Acum, Bogdan Andone se întoarce în Liga 2 după o ”pauză” de doi ani, ultima dată pregătind SSU Poli Timișoara, în perioada iunie 2022 – septembrie 2022. De altfel, aventura de pe Bega s-a încheiat în lacrimi pentru Andone, care a plâns în momentul plecării de acolo, așa cum s-a întâmplat și după aventura de la Olimpia Satu Mare, din urmă cu șapte ani!

Pe lângă echipele amintite, Bogdan Andone le-a mai pregătit, ca ”principal”, pe Apollon Limasol (Cipru), FC Voluntari, Astra, FCSB, Energeticianul, Metaloglobus.

Are și un titlu al României în palmares, cu Astra, în sezonul 2015/ 2016, când era ”secund” în mandatul lui Marius Șumudică.

Acum, obiectivul lui Bogdan Andone la Campionii FC Argeș este unul clar, accederea în play-off-ul campionatului Ligii 2. Primul meci al lui Andone pe banca piteștenilor va avea loc în weekend, în etapa a 8-a, cu Corvinul Hunedoara, pe teren propriu.

Foto: Sebastian Tătaru (Sport Pictures) și Jurnalul de Argeș

Andrei PASCU 23 Sep. 2024, 19:15 Liga 2
Pe aceeași temă