Două noi achiziții pentru Ceahlăul: un fundaș central ghanez și un mijlocaș din Insulele Capului Verde. Prima reacție a președintelui Marcel Pușcaș după contactul cu echipa

Narcis POHOAȚĂ 10 Jul. 2024, 12:37 Liga 2
Două noi achiziții pentru Ceahlăul: un fundaș central ghanez și un mijlocaș din Insulele Capului Verde. Prima reacție a președintelui Marcel Pușcaș după contactul cu echipa

Remaniat serios în această vară, lotul Ceahlăului începe să prindă contur.

După aducerea fundașului portughez Abel Folha (ex AD Fafe / Portugalia liga a treia) și a portarului Laurențiu Brănescu (ex Atromitos Atena / Grecia), gruparea nemțeană a bifat alte două achiziții, de această dată de pe piața străină.

Un fundaș ghanez, Emmanuel Asibey, și un mijlocaș din Insulele Capului Verde, Rodrigo Lima, la Ceahlăul

Aflat în probe de ceva vreme sub Pietricica, fundașul central ghanez Emmanuel Asibey (20 de ani) se pare că l-a impresionat pe antrenorul italian Marco Veronese și va rămâne la Ceahlăul, potrivit surselor Liga2.ro. Asibey a fost în probe la Piatra Neamț și în vara trecută, dar nu a fost păstrat în lot de către antrenorul de atunci, Cristian Pustai, fundașul ghanez ajungând în cele din urmă la echipa de Liga 3 Șomuz Fălticeni, unde a evoluat titular.

Asibey a fost folosit în prima repriză de Marco Veronese în centrul defensivei în amicalul pierdut la limită cu FC Botoșani, scor 1-2.

O altă achiziție a Ceahlăului este mijlocașul central Rodrigo Filipe Carreiro Lima, din Insulele Capului Verde. În vârstă de 25 de ani, Lima vine din Portugalia, de la formația de Liga a 4-a Salgueiros, iar în carieră a mai evoluat la echipele Sporting Braga B, Torreense, Angrense (Portugalia) și Flora Sportsklubb (Norvegia).

Trecerea lui Rodrigo Lima la Ceahlăul a fost anunțată de publicația portugheză zerozero.pt.

  • Reamintim, înainte de primul amical al verii, cu FC Botoșani, Ceahlăul l-a adus și pe portarul Laurențiu Brănescu, un goalkeeper în vârstă de 30 de ani ce a evoluat în carieră la CSM Râmnicu Vâlcea, Juventus U19, Juve Stabia, Virtus Lanciano (toate trei din Italia), Szombathelyi Haladas FC (Ungaria), Omonia Nicosia (Cipru), Dinamo, HNK Gorica (Croația), Zalgiris (Lituania), Kilmarnock (Scoția), Poli Iași, Farul Constanța și ”U” Cluj. Acesta va suplini plecarea austriacului Stefan Krell, ajuns la Unirea Slobozia.
  • La nemțeni a ajuns și fundașul stânga portughez Abel Martins da Costa e Silva, în vârstă de 24 de ani, fost la formația portugheză de liga a treia AD Fafe. A făcut junioratul la Sporting Braga, iar în carieră a mai evoluat la echipele Gil Vicente, Leixoes și Salgueiros. El va trebui să acopere locul lăsat liber de conaționalul său Pedro Albino.

Președintele Marcel Pușcaș: ”Echipa arată bine”

La câteva zile după ce a bătut palma cu finanțatorul Anton Măzărianu, noul președinte Marcel Pușcaș (foto principal) a avut, marți, un prim contact și cu echipa nemțeană.

Fostul oficial al FCU Craiova a făcut cunoștință cu stafful tehnic și cu jucătorii, iar prima impresie a sa a fost pozitivă.

”Echipa arată bine din punctul meu de vedere. Voi fi prezent la antrenamente, îi voi vedea la lucru pe toți, dar o concluzie pot trage după meciul amical de la Focșani.
Consider că din punct de vedere administrativ sunt câteva probleme, dar le vom rezolva cu siguranță într-un timp scurt”, a declarat Marcel Pușcaș pentru pagina oficială de facebook a clubului nemțean.

  • Ceahlăul joacă sâmbătă, de la ora 10:00, al doilea amical din această vară, la Focșani, cu nou-promovata în Liga 2 CSM Focșani.

Ceahlăul a anunțat prețurile abonamentelor și biletelor pentru sezonul 2024-2025

Altfel, marți, clubul Ceahluăl a anunțat prețurile abonamentelor și biletelor pentru sezonul 2024-2025.

Biletele vor costa 30 sau 80 de lei, iar abonamentele se găsesc în trei variante de preț, 250, 500 sau 2.000 lei.

”Prețurile biletelor și abonamentelor pentru sezonul 2024-2025
CSM Ceahlăul Piatra Neamț anunță prețurile abonamentelor și biletelor care vor fi valabile pentru sezonul competițional 2024-2025.
Conducerea a stabilit reduceri pentru elevi și pensionari aplicabile doar la achiziționarea de abonamente.
Prețurile stabilite la abonamente sunt:
Lojă – 2000 lei (doar 150 locuri)
Tribuna VIP – 500 LEI (doar 950 locuri)
Tribuna 1 – 250 lei (Sector A – 1.500 locuri și Sector C – 900 locuri)
Tribuna 2 – 250 lei – 2000 locuri.
Zona Familiei va fi rezervată, ca și în sezonul precedent, în Tribuna 2, Sectorul O. Este zona în care un adult își poate achiziționa abonament, dar poate merge alături de copiii săi care vor primi un abonament gratuit.
Elevii de până la 14 ani au acces gratuit la meciuri doar în “Zona familiei”, doar în baza unui abonament gratuit. Pentru a ridica acest abonament, elevul va trebui să se prezinte la stadion pentru a-l ridica, dar numai dacă prezintă carnetul de elev vizat de conducerea școlii la care frecventează cursurile.
Elevii care care au împlinit vârsta de 14 ani la momentul achiziționării abonamentului vor beneficia de reducere 50% din valoarea acestuia, dacă prezintă actul de identitate și carnetul de elev vizat de conducerea școlii la care frecventează cursurile. Este valabil doar pentru abonamentele de 250 lei.
Pensionarii care prezintă cuponul de pensie și actul de identitate vor beneficia de reducere 50%. Este valabil doar pentru abonamentele de 250 lei.
***Reducerile nu sunt valabile pentru bilete.
Prețuri bilete pentru sezonul 2024-2025:
Tribuna VIP – 80 lei
Tribuna 1, Sector A și Sector C – 30 lei
Tribuna 2 – 30 lei.
DATA LA CARE VOR FI SCOASE LA VÂNZARE ABONAMENTE ATÂT LA STADION, CÂT ȘI ÎN MEDIUL ON-LINE VA FI ANUNȚATĂ ÎN PERIOADA URMĂTOARE”, sună comunicatul clubului din Piatra Neamț.

Foto: ACSM Ceahlăul Piatra Neamț și FC Botoșani 

Narcis POHOAȚĂ 10 Jul. 2024, 12:37 Liga 2
Pe aceeași temă