FC Bihor Oradea a mai bifat o mutare importantă. Albert Stahl a semnat cu nou-promovata

Andrei PASCU 06 Jul. 2024, 15:07 Liga 2
FC Bihor Oradea a mai bifat o mutare importantă. Albert Stahl a semnat cu nou-promovata

FC Bihor Oradea continuă să achiziționeze fotbaliști cu experiență în Liga 2, dar și la nivelul primei divizii de-a lungul anilor. Sâmbătă, 6 iulie, nou-promovata a comunicat aducerea lui Albert Stahl, atacant de bandă în vârstă de 25 de ani, născut la Arad.

Ultima dată, Stahl a fost legitimat chiar în orașul natal, la UTA, dar de care s-a despărțit în această vară. Stagiunea trecută, 2023/2024, a bifat 24 de partide în toate competițiile, fără a reușit să marcheze.

FC Bihor Oradea l-a achiziționat pe Albert Stahl

Echipa orădeană din Liga 2 a anunțat că Albert Stahl a semnat un contract valabil pe trei sezoane, până în vara lui 2027. O achiziție importantă pentru FC Bihor, care aduce un plus de experiență la nivelul vestiarului astfel. De-a lungul carierei, extrema a bifat peste 100 de meciuri în prima divizie și peste 50 la nivelul Ligii 2.

În timp, Stahl a jucat pentru UTA, Astra și Rapid.

Avem plăcerea să anunţăm parafarea contractului cu jucătorul Albert Stahl!

Născut la 11 ianuarie 1999 la Arad, Albert Stahl a strâns peste 100 de jocuri în prima ligă a țării. El a evoluat pentru UTA Arad, Astra Giurgiu, Rapid București și din nou UTA, de unde a venit la FC Bihor.

Înalt de 1,80 m, Albert este un jucător de picior drept, care evoluează pe postul de atacant – extremă dreapta. El a semnat cu clubul nostru un contract valabil pentru  trei sezoane.
 
Clubul FC Bihor îi transmite bun venit lui Albert Stahl şi mult succes cu echipa roş-albastră orădeană!”, a transmis FC Bihor Oradea.

Albert Stahl, atras de proiectul de la FC Bihor. Aceeași ”placă” a tuturor achizițiilor

Albert Stahl a oferit o reacție după ce a semnat cu FC Bihor Oradea și după ce a fost prezentat. A declarat că este decis să își pună amprenta pe jocul echipei și că proiectul pe care conducerea și stafful tehnic i l-au prezentat l-a convins să accepte propunerea, chiar dacă până la urmă a făcut pasul într-un eșalon superior.

Am venit cu gânduri bune la FC Bihor, să facem treabă. Am văzut că este un proiect serios, sănătos. Oradea este un oraş care merită să aibă fotbal. Sper să avem cât mai multe rezultate bune împreună şi să le facem oamenilor cât mai multe bucurii.

Am întâlnit aici o echipă tânără, cu calitate, dar şi cu câţiva jucători cu experienţă. Sper să fie o combinaţie bună şi să scoatem maximul”, a declarat Stahl după semnarea contractului.

Achiziții importante făcute de nou-promovata în Liga 2

După promovarea în Liga 2, cu FC Bihor Oradea au mai semnat: Ioan Hora (atacant, 35 de ani, ex CS Crişul Sântandrei), Ionuţ Ban (mijlocaș, 27 de ani, ex CS Crișul Sântandrei), Ioan Filip (mijlocaș, 35 de ani, ex FC Botoșani), Andreas Chirițoiu (atacant, 20 de ani, ex FCSB) și David Sala (mijlocaș, 19 ani, ex Universitatea Craiova).

Referitor la perioada de pregătire pe care o va avea după reunire FC Bihor Oradea, duminică, 7 iulie, va merge în cantonament în Ungaria (la Balmazujvaros). Stagiul de pregătire va dura până la 14 iulie, perioadă în care va disputa și un amical, contra formaţiei maghiare Monostorpalyi SE, joi, 11 iulie.

După revenirea în țară, FC Bihor Oradea are programate doar două amicale. Sâmbătă, 20 iulie, va întâlni CSC Dumbrăvița, iar după șapte zile, pe 27 iulie, va juca împotriva SCM Zalău.

Foto: Ciprian Petcuț / Sport Pictures
Video: FC Bihor Oradea

Andrei PASCU 06 Jul. 2024, 15:07 Liga 2
Pe aceeași temă