CSC Șelimbăr a anunțat alte trei plecări! Doi dintre jucători s-ar fi înțeles cu FC Voluntari

Andrei PASCU, Marius ANGHEL 22 Jun. 2024, 16:45 Liga 2
CSC Șelimbăr a anunțat alte trei plecări! Doi dintre jucători s-ar fi înțeles cu FC Voluntari

CSC Șelimbăr continuă să se despartă de jucători, iar vineri, 21 iunie, a comunicat încă trei plecări! Alexandru Pop, Marvin Schieb și Alexandru Gîț au reziliat și ei cu sibienii, iar doi sunt, din informațiile Liga2.ro, acontați de FC Voluntari!

În aceste zile, clubul din Șelimbăr discută pentru aducerea unui antrenor, iar site-ul nostru a aflat că unul dintre cei de pe listă este Constantin Schumacher, dar care în acest moment este legat de CS Mioveni, echipă care nu vrea să îl lasă să plece.

CSC Șelimbăr, alte trei plecări

Alexandru Pop (atacant, 31 de ani) a venit la începutul anului la CSC Șelimbăr, după ce încheia colaborarea cu Concordia Chiajna. Vârful, care are o promovare în prima divizie la activ, cu Dinamo, în vara lui 2023, a bifat 12 meciuri în stagiunea recent încheiată, dar nu a reușit să marcheze.

Acum, CSC Șelimbăr a decis să rezilieze contractul cu el, iar vineri a fost anunțată ruperea acordului.

Marvin Schieb (extremă, 27 de ani) a jucat exact un sezon la CSC Șelimbăr, după ce încheia o experiență de doi ani și jumătate la FK Miercurea Ciuc. A prins 25 de meciuri și a marcat trei goluri în Liga 2, în perioada în care a fost sub contract cu clubul din Sibiu.

Alexandru Gîț (fundaș lateral, 26 de ani) a venit în ianuarie la CSC Șelimbăr, după jumătate de sezon petrecută la Chindia Târgoviște. Pentru clubul din Șelimbăr a bifat 14 partide, dar și de el s-a debarasat clubul acum, în această vară.

Clubul nostru și jucătorii Alexandru Pop, Marvin Schieb și Alex Gîț au decis să își despartă drumurile și să rezilieze de comun acord contractele dintre părți.

Le mulțumim pentru aportul lor la clubul nostru și le dorim mult succes în carieră !

Alexandru Pop – 12 prezențe
Marvin Schieb – 28 prezențe
Alex Gîț – 14 prezențe

Odată un călăreț roșu, mereu un călăreț roșu !”, a transmis CSC Șelimbăr.

Marvin Schieb și Alexandru Gîț, acord cu FC Voluntari din informațiile Liga2.ro

Din informațiile Liga2.ro, doi dintre cei trei, Marvin Schieb și Alexandru Gîț, s-au înțeles cu FC Voluntari și urmează să fie prezentați de formația din Ilfov, care l-a acontat pe Claudiu Niculescu în poziția de ”principal”.

De altfel, pentru că a fost antrenor la CSC Șelimbăr sezonul trecut, sursele Liga2.ro au mai aflat că, pe lângă Schieb și Gîț, Claudiu Niculescu l-a mai convins și pe Mickael Panos (mijlocaș, 27 de ani) să vină sub comanda sa, lângă București.

După terminarea sezonului de Liga 2, CSC Șelimbăr a consemnat mai multe plecări din lot. La nivel oficial, clubul care a fost lider în 15 din cele 19 etape ale sezonului regular a comunicat despărțirile de doi portari, Marius Aldescu și Simion Bumbar, doi fundași laterali, Florinel Mitrea și Cătălin Alexe, și un atacant, Raul Rotund.

Ulterior, Șelimbăr a transmis și plecările lui Gabriel Deac și Tudor Călin, acesta din urmă înțeles cu nou-promovata în SuperLiga României Gloria Buzău, dar și cedarea lui Roșca la Dinamo. CSC Șelimbăr dă doi jucători în prima ligă în această vară, după Tudor Călin la Gloria Buzău.

Foto: CSC Șelimbăr și Valentin Macrea (Sport Pictures)

Andrei PASCU, Marius ANGHEL 22 Jun. 2024, 16:45 Liga 2
Pe aceeași temă