Vlăduț Morar și Costinel Tofan trag tare și sunt convinși că Argeș nu va mai rata promovarea: ”Sper să facem o figură frumoasă” / ”Trebuie să fim uniți”

Andrei PASCU 20 Jun. 2024, 14:52 Liga 2
Vlăduț Morar și Costinel Tofan trag tare și sunt convinși că Argeș nu va mai rata promovarea: ”Sper să facem o figură frumoasă” / ”Trebuie să fim uniți”

Campionii FC Argeș a dat drumul la treabă și încearcă să facă achiziții importante pentru noul sezon de Liga 2, deja perfectând primele mutări și începând antrenamentele. Responsabili sunt, în primul rând, de noua strategie Dănuț Coman și Nicolae Dică.

Cei doi au reușit să aducă jucători de când au ajuns în club, au prelungit câteva contracte, dar în continuare urmăresc fotbaliști.

Vlăduț Morar și Costinel Tofan, convinși că echipa CFC Argeș nu va mai rata promovarea!

Mai urmează schimbări la Campionii FC Argeș în pauza dintre sezoane, după finalul campionatului trecut de Liga 2, iar lotul va fi unul experimentat, piteștenii urmând să aducă, însă, și câțiva tineri de perspectivă. În sezonul următor, CFC Argeș nu-și mai permite să rateze calificarea în play-off, după care promovarea și revenirea în SuperLiga României.

Prima achiziție a fost Vlăduț Morar (30 de ani), care sezonul recent încheiat a jucat în prima divizie, la UTA. În ceea ce privește evoluțiile atacantului din stagiunea trecută, a bifat în total în opt partide de Liga 1 și nu a reușit să puncteze.

Vlăduț Morar speră să fie om de bază la Campionii FC Argeș

Acum, el a declarat că vrea să aibă cât mai multe realizări și speră să promoveze cu piteștenii în SuperLiga României. Are încredere că poate să joace mult, să fie om de bază, și să marcheze cât mai multe goluri.

Abia aștept să îi cunosc pe colegi (n.r. – declarația a fost făcută în ziua reunirii echipei), dar cu majoritatea mă cunosc. Am ales Piteștiul pentru proiect, pentru antrenor și președinte. Sper ca la finalul sezonului următor să fim bucuroși.

Îmi propun să fiu sănătos, pentru că am avut un sezon trecut nu foarte bun. Noul sezon de Liga 2 cred că va fi diferit, oricum e diferit de Liga 1, dar sperăm să facem o figură frumoasă.

Sper ca fanii să fie alături de noi, pentru că doar așa putem atinge obiectivul”, a transmis atacantul.

https://www.youtube.com/watch?v=uWW7g5TKZ0c

Costinel Tofan, convins și de venirile lui Dănuț Coman și Nicolae Dică să semneze prelungirea cu piteștenii

În această pauză de vară, CFC Argeș a comunicat și prelungirea contractului cu Costinel Tofan, cel mai vechi component al lotului. Acesta primise oferte inclusiv din prima ligă, însă a preferat să continue la clubul piteștean cu care are o promovare în SuperLigă, dar și o retrogradare.

Tofan, un lider al echipei, care probabil va fi căpitan în sezonul următor, a rămas la Pitești și datorită venirilor lui Dănuț Coman și Nicolae Dică, despre care a spus că sunt capabili să promoveze CFC Argeș în prima divizie în vara următoare.

Mă bucur că am prelungit contractul cu Argeș, dar am făcut-o cu sufletul, oamenii m-au dorit mult. Cei care au venit acum mi-au influențat decizia. Oameni care sunt de o viață în fotbal, dar până la urmă am ales și cu sufletul!

Am revenit pe gazon acum, ne bucurăm, după o vacanță lungă. Am revenit cu încredere și trebuie să dăm drumul la treabă, pentru a pregăti sezonul. Liga 2 a fost grea sezonul trecut, dar acum trebuie să ne concentrăm pe ce vom face noi, nu contează ce vor face adversarele.

Trebuie să fim foarte bine mental și să începem foarte bine! Diferența trebuie să o facă grupul, să fie unul unit, toți să fim uniți, pentru ca la final să ne bucurăm!”, a punctat fotbalistul piteștenilor.

https://www.youtube.com/watch?v=k0X3mYp_B2s

Foto și video: CFC Argeș

Andrei PASCU 20 Jun. 2024, 14:52 Liga 2
Pe aceeași temă