CSC Dumbrăvița își așteaptă cu entuziasm ultimul meci din acest sezon de Liga 2, cu FC Brașov. Florin Macavei: ”S-a creat un spirit în adevăratul sens al cuvântului”

Anda DELIU 04 May. 2023, 12:23 Liga 2
CSC Dumbrăvița își așteaptă cu entuziasm ultimul meci din acest sezon de Liga 2, cu FC Brașov. Florin Macavei: ”S-a creat un spirit în adevăratul sens al cuvântului”

În ultima rundă din Grupa B de play-out de Liga 2, CSC Dumbrăvița joacă acasă, cu FC Brașov, sâmbătă, de la ora 11:00. Echipa timișeană e salvată de două săptămâni de la orice variantă de retrogradare, fie directă, fie prin baraj, iar, în acest context, atmosfera e foarte liniștită în cadrul lotului.

Alb-verzii își doresc un succes acasă cu echipa antrenată de Dan Alexa, pentru a lăsa o ultimă impresie bună înainte de vacanță.

Ultima impresie contează și la Dumbrăvița

Vor fi ceva absențe, deoarece Adrian Zaluschi a luat cartonaș roșu etapa trecută la Progresul Spartac (scor 2-3). Răzvan Ghinescu este accidentat, iar juniorii Bogdan Sima și Andrei Toroc vor juca la echipa de U17. Acest lucru nu afectează ambițiile echipei pentru jocul cu FC Brașov.

”Din fericire pentru clubul nostru, suntem deja matematic salvați de la retrogradare și ne bucurăm pentru acest lucru. Dar vrem să câștigăm meciul cu Brașovul, pentru a termina sezonul cu o victorie în fața suporterilor noștri și a tuturor celor care sunt alături de echipă. E o vorbă: ultima impresie contează. S-a creat un spirit în adevăratul sens al cuvântului la CSC Dumbrăvița, de la jucători, antrenori, conducere, tot ce înseamnă acest club. De aici rezultă această atitudine a băieților din acest final de sezon. Jucătorii, antrenorii și conducerea vor să câștige fiecare meci, formăm un grup foarte bun și foarte unit. Ne dorim mereu să câștigăm fiecare meci. Cu toate că obiectivul a fost deja îndeplinit, i-am văzut și la Buftea că au fost supărați că nu au câștigat punct sau puncte”, spune managerul secției de fotbal a clubului din Dumbrăvița, Florin Macavei.

An fantastic pentru CSC Dumbrăvița

Fostul fotbalist al echipeilor Poli Timișoara și Dinamo a făcut un rezumat al acestui sezon, primul din Liga 2 al clubului, unul bun pentru alb-verzi, care se mențin în competiție, în timp ce celalte două echipe din Timiș prezente în campionat, Poli Timișoara și Ripensia Timișoara, au retrogradat!

”Am discutat cu multă lume din fotbal și toți îmi spun acest lucru: ceea ce s-a întâmplat la Dumbrăvița e o poveste frumoasă a fotbalului. Din momentul în care am pornit în sezonul promovării din Liga a 3-a și până în prezent, e ceva fantastic. Meritul e al jucătorilor, al antrenorului, ei au făcut acest lucru posibil. Ne bucurăm enorm. Pentru unele echipe, cred că suntem un model de urmat. Tot timpul tinzi mai sus în fotbal. Noi am luat-o pas cu pas și s-au întâmplat niște lucruri fantastice pentru noi și pentru club în acest ultim an”, a mai spus Macavei.

Opt puncte între FC Brașov și Dumbrăvița. Ambele echipe vor să termine sezonul pe locul pe care se află acum

Cu 33 de puncte, CSC Dumbrăvișa e pe locul 3 în Grupa B de play-out a Ligii 2 și nu mai poate urca în clasament, însă, în funcție de rezultate, poate fi depășită de Viitorul Pandurii (32 puncte).

FC Brașov are 41 de puncte și e pe primul loc în grupă, în luptă cu Concordia Chiajna (39 puncte) pentru a se menține pe această poziție.

Meciul dintre CSC Dumbrăvița și FC Brașov are loc sâmbătă, de la ora 11:00, pe stadionul ”Stefan Dobay” din Dumbrăvița.

În sezonul regular, cele două echipa s-au întâlni la Brașov, iar echipa lui Dan Alexa s-a impus cu scorul de 4-0, prin golurile martate de Milcho Angelov (19, 58) și Alexandru Saim Tudor (83, 87).

Foto: FC Brașov și CSC Dumbrăvița

https://liga2.prosport.ro/seria-1/programul-etapelor-7-si-8-din-play-off-ul-ligii-2-si-cel-al-ultimei-runde-din-play-out-doua-echipe-au-incheiat-deja-sezonul-19269212

https://liga2.prosport.ro/seria-1/chirurgul-si-smurd-ul-antrenamentul-echipei-fc-brasov-oprit-de-un-elicopter-aflat-in-misiune-19269193

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-dumbravita-a-pierdut-ultima-deplasare-din-acest-sezon-de-liga-2-la-progresul-spartac-cosmin-stan-foc-si-para-pe-brigada-de-arbitri-in-retragere-nu-inteleg-de-ce-trebuia-neaparat-sa-ca-19268611

Anda DELIU 04 May. 2023, 12:23 Liga 2
Pe aceeași temă