Fotbaliștii Politehnicii Iași au oferit, de 8 martie, flori doamnelor și domnișoarelor, dar și invitații la meciul cu Progresul Spartac. Surpriza făcută de băieți echipei de fete din Copou

Narcis POHOAȚĂ 08 Mar. 2023, 16:41 Liga 2

Doamnele și domnișoarele aflate miercuri, la prânz, într-un cunoscut centru comercial din Iași, au avut parte de o frumoasă surpriză. Sărbătoritele zilei i-au întâlnit pe fotbaliștii Politehnicii Iași, de la care au primit flori, autografe, dar și invitații la meci.

Invitații gratuite pentru doamne și domnișoare din Iași la meciul cu Progresul Spartac

Gest frumos făcut de fotbaliștii Politehnicii Iași, de Ziua Internațională a Femeii, 8 martie. După antrenamentul efectuat dimineață, în Copou, elevii lui Leo Grozavu au venit cu autocarul la Centrul Comercial Carrefour Felicia din Iași și au oferit flori doamnelor și domnișoarelor aflate la cumpărături. Dar și invitații la meciul cu Progresul Spartac, ultimul din sezonul regular.

Fotbaliștii Politehnicii au avut un stand special amenajat și timp de aproape o oră, în acordurile imnului clubului care răsuna la difuzoarele centrului comercial, au oferit flori, autografe pe postere și mingi, dar și invitații gratuite la meciul cu Progresul Spartac.

Invitațiile sunt de fapt felicitări prevăzute cu coduri QR, iar pe baza acestora reprezentantele sexului frumos vor avea acces gratuit la meciul de duminică, 12 martie (ora 13:00), cu Progresul Spartac, pe Stadionul ”Emil Alexandrescu” din Copou.

”La Mulți Ani tuturor doamnelor și domnișoarelor. Ne bucurăm că am venit să le oferim o floare, un gând bun, dar și invitații la meci. Cu această ocazie invităm cât mai multe doamne și domnișoare la meciul de duminică, să fie alături de noi în tribune”, a declarat căpitanul Florin Plămadă, în numele echipei.

”Mulțumim fotbaliștilor de la Politehnica Iași pentru surpriza oferită doamnelor și domnișoarelor aflate la noi în magazin, la cumpărături. Vom fi și noi alături de ei duminică, la meci și le dorim mult succes”, a declarat la rândul său Anca Chiroșcă, responsabil administrativ al centrului comercial.

Jucătorii au întrerupt antrenamentul fetelor

După plecarea de la centrul comercial, fotbaliștii Politehnicii Iași au revenit în Copou, unde le-au făcut o surpriză colegelor.

Elevii lui Leo Grozavu au intrat pe teren în timpul antrenamentului echipei de fete și le-au oferit acestora flori, dar și o minge cu semnăturile tuturor jucătorilor. La final, băieții au făcut o poză de grup cu fetele pregătite de Cristian Amironesei.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/programul-play-off-ului-si-play-out-ului-din-liga-2-se-stabileste-a-doua-zi-dupa-incheierea-sezonului-regular-cum-se-joaca-in-cele-doua-faze-care-determina-promovatele-si-retrogradatele-19262585

https://liga2.prosport.ro/seria-1/interviu-alin-roman-a-prins-gustul-golului-la-poli-iasi-dupa-venirea-lui-leo-grozavu-a-marcat-trei-goluri-in-ultimele-sase-meciuri-dar-prefera-pasele-decisive-am-reusit-sa-ies-mai-mult-19262474

https://liga2.prosport.ro/seria-1/toate-meciurile-din-ultima-etapa-a-sezonului-regular-de-liga-2-au-loc-in-aceeasi-zi-la-aceeasi-ora-nicio-echipa-nu-este-sigura-de-pozitia-sa-finala-din-clasament-19262466

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-iasi-debut-in-forta-in-2023-cu-doua-victorii-clare-in-meciuri-trase-parca-la-indigo-bile-albe-dar-si-semne-mai-putin-bune-in-jocul-echipei-lui-leo-grozavu-19262439

Narcis POHOAȚĂ 08 Mar. 2023, 16:41 Liga 2
Pe aceeași temă