Poli Timișoara a semnat cu un nou jucător care nu mai avea echipă din vară. ”Îmi doresc din tot sufletul să facem suporterii fericiți”

Anda DELIU 17 Oct. 2022, 17:24 Liga 2
Poli Timișoara a semnat cu un nou jucător care nu mai avea echipă din vară. ”Îmi doresc din tot sufletul să facem suporterii fericiți”

Poli Timișoara continuă să aducă jucători liberi de contract, rămași fără echipă de ceva timp.

George Tudoran s-a alăturat bănățenilor, după atacantul Patrick Popescu, cel care a și marcat duminică, împotriva Buzăului (scor 1-1), la al doilea joc pentru alb-violeți, primul în care a fost trimis din primul minut.

George Tudoran a ajuns la Poli Timișoara

Tudoran are 26 de ani și este mijlocaș dreapta. Născut la Târgu Jiu, a fost legitimat la echipe precum Viitorul Constanța, Rapid, Olimpia Satu Mare, Pandurii, Dunărea Călărași, Metaloglobus București și Viitorul Pandurii, la aceasta din urmă fiind, iarna trecută, pentru scurt timp Benga antrenor.

Mijlocașul a semnat un contract valabil până în vară cu Poli Timișoara. ”Mă bucur că am venit la Poli. Este o echipă cu suporteri senzaționali și o istorie bogată în spate. Și-mi doresc din tot sufletul să facem suporterii fericiți, în continuare”, a declarat Tudoran, care a jucat ultimul meci într-un meci oficial în data de 7 mai 2022, în Viitorul Pandurii – Ripensia 0-2.

Sezonul trecu l-a început la Metaloglobus, pentru care a evoluat 226 de minute în 5 meciuri, iar apoi a trecut la Viitorul Pandurii, unde a prins 157 de minucte tot în 5 meciuri. Cel mai bun sezon l-a avut la Pandurii Târgu Jiu, în ediția 2018-2019 a Ligii 2, când a evoluat în 34 de meciuri și a înscris 14 goluri.

Miodrag Todorov a semnat cu Poli, ca preparator fizic

Clubul a anunțat și că s-a semnat un contract cu preparatorul fizic Miodrag Todorov, timișoreanul din stafful selecționerului Edward Iordănescu.

Președintele Ovidiu Cuc anunțase că el și Mădălin Smaranda (antrenor cu portarii) lucrau gratis, până se reglementa situația.

Reamintim că italienii Simone Fornari și Alessandro Ramella, Simone Fornari, preparatorul fizic,respectiv Alessandro Ramella, aduși de fostul antrenor Bogdan Andone, refuză să rezilieze și au fost și duminică în tribună, la meci.

Foto: Politehnica Timișoara

https://liga2.prosport.ro/seria-1/nationala-u18-a-romaniei-joaca-impotriva-serbiei-intr-un-sat-de-langa-timisoara-capitala-banatului-nu-are-un-stadion-cu-conditiile-pe-care-le-are-localitatea-in-care-primar-este-un-fost-arbitru-19249751

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-timisoara-a-reusit-un-egal-cu-gloria-buzau-dar-a-ramas-din-nou-fara-benzina-octavian-benga-un-meci-foarte-greu-pe-care-consider-ca-l-am-pregatit-foarte-bine-19249723

https://liga2.prosport.ro/seria-1/noul-presedinte-a-politehnicii-timisoara-macel-in-primele-declaratii-detaliate-despre-echipa-mostenirea-pe-care-am-preluat-o-este-dezastruoasa-o-debandada-colab-19249273

Anda DELIU 17 Oct. 2022, 17:24 Liga 2
Pe aceeași temă