Adi Chică-Roșă, anunț despre viitorul său la FC Buzău. Atacantul a atins potențialul maxim sub comanda lui Cristian Pustai și vrea transferul definitiv: ”Îmi doresc să promovăm”

Răzvan STÎNGĂ 24 Apr. 2022, 17:48 Liga 2

Adi Chică-Roșă (23 de ani) este printre cei mai buni atacanți ai campionatului Ligii 2. Vârful Buzăului este în rândul celor mai importanți marcatori ai întrecerii, reușind, până acum, să își ajute echipa, numai în divizia a doua, cu 14 goluri în 21 de partide.

Născut la Botoșani, Adi Chică-Roșă și-a manifestat la rândul său dorința de a continua la FC Buzău și din vară, după ce îi expiră împrumutul de la FC Botoșani. Atacantul se simte bine sub comanda lui Cristian Pustai și vrea să rămână și datorită randamentului foarte bun pe care îl dă la formația din Liga 2.

Adi Chică-Roșă vrea să rămână la FC Buzău din vară!

De altfel, încă de lunile trecute a anunțat Liga2.ro, în exclusivitate, că FC Buzău a discutat cu omologii de la FC Botoșani pentru transferul definitiv al lui Adi Chică-Roșă. Iată că și dorința fotbalistului este aceasta, astfel că șansele ca mutarea să se facă sunt foarte mari.

Eu sunt împrumutat la Buzău de la Botoșani. Mai sunt două etape și eu chiar îmi doresc să rămân la Buzău și să promovăm în prima ligă”, a declarat Adi Chică-Roșă pentru Fanatik, care a vorbit și despre momentul foarte bun al carierei pe care îl traversează în acest sezon:

Sper să mai marchez goluri și să rămân pe primul loc și e important totuși să terminăm pe primul loc în play-out. E cu siguranță cel mai bun sezon al meu și sincer nu mă așteptam să marchez atât, mai ales că anul trecut am dat doar trei goluri. Cred că puteam să îl fac și mai bun dacă eram mai concentrat.

Sunt în luptă cu Chirpiliu și Diarra, dar eu nu am niciun gol din penalty. Am și un dezavantaj că am mai puține meciuri în play-out”.

În ceea ce privește atacanții peste care Adi Chică-Roșă vrea să treacă în clasamentul golgheterilor din Liga 2, pe care vrea să îi devanseze, Remus Chipirliu, de la Steaua, are 15 goluri, iar Sory Ibrahim Diarra, de la Petrolul, are 14 reușite.

FC Buzău, liderul Grupei B a play-out-ului Ligii 2

41 de puncte are FC Buzău după patru meciuri în play-out, în care a bifat trei victorii și o înfrângere la ”masa verde”, 0-3 cu Viitorul Pandurii. Referitor la victorii, buzoienii au trecut cu 5-0 de Astra, s-au impus cu 4-3 pe terenul Brașovului și au învins, la Timișoara, Ripensia, cu 1-0.

În ierarhia Grupei B a play-out-ului, pe locul 2 se află Viitorul Pandurii, cu 37 de puncte, în timp ce pe 3 se află Viitorul Pandurii, cu 31 de puncte.

Adi Chică-Roșă, două etape în care se poate distanța în fruntea clasamentului golgheterilor

Două partide mai are de jucat FC Buzău în acest campionat de Liga 2, în care Adi Chică-Roșă poate încerca să se distanțeze în clasamentul golgheterilor. Buzoienii mai au de disputat partide cu Unirea Constanța, pe teren propriu, și Unirea Dej, în deplasare.

”Da, pot să confirm că sunt discuții pentru cedarea definitivă a lui Adi, purtăm negocieri cu Buzău. Cei de acolo îl vor, jucătorul își dorește și el și nu putem să ne opunem. El mai are contract cu noi și atunci va fi cedat pe o anumită sumă de bani, pe care o s-o stabilim în urma discuțiilor. Vedem cât poate să ofere Buzău, nu aș vrea să vorbesc despre sumă pentru că nu e corect, rămâne să stabilim în perioada următoare.

E important că și jucătorul vrea la Buzău, se simte bine acolo, are un parcurs bun și dacă e mai bine pentru el așa, e indicat să îi respectăm dorința. Oricum, până acum nu am avut oferte pentru Adi din partea altor echipe”, a spus președintele Botoșaniului, Cătălin Anton, pentru Liga2.ro, în luna decembrie a anului trecut.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/daniel-oprita-a-readus-steaua-pe-linia-de-plutire-culisele-victoriei-clare-cu-concordia-chiajna-si-reactia-de-gentleman-dupa-acuzele-lui-ianis-zicu-19228667

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ianis-zicu-in-cea-mai-delicata-situatie-ca-antrenor-la-concordia-nu-m-am-intalnit-cu-ea-pana-acum-antrenorul-nu-mai-face-calcule-pentru-promovare-la-cum-aratam-nu-avem-19228661

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-si-a-spalat-din-pacate-victorie-categorica-impotriva-concordiei-chiajna-si-locul-4-aproape-asigurat-adrian-popa-a-facut-spectacol-am-acoperit-o-parte-din-rusinea-de-etapa-trecuta-19228653

https://liga2.prosport.ro/seria-1/zona-rosie-din-liga-2-vede-luminita-de-la-capatul-tunelului-gaz-metan-risca-falimentul-inainte-de-terminarea-ligii-1-iar-o-echipa-poate-evita-trecerea-in-liga-3-emilian-hulubei-19228528

 

 

 

 

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 24 Apr. 2022, 17:48 Liga 2
Pe aceeași temă