Ștefan Odoroabă s-a despărțit de CS Tunari și îi va fi ”secund” lui Eusebiu Tudor la o echipă din Arabia Saudită

Marius ANGHEL 15 Mar. 2022, 14:38 Liga 3

CS Tunari s-a despărțit zilele trecute de antrenorul principal pe care l-a avut în ultimii patru ani. Ștefan Odoroabă (41 de ani) a plecat în Arabia Saudită, acceptând să facă parte din stafful tehnic, ca antrenor secund, al lui Eusebiu Tudor (47 de ani). Aceștia vor conduce echipa din eșalonul secund saudit Al Shoalah FC.

Ștefan Odoroabă a lăsat CS Tunari pentru postul de antrenor secund al unei echipe din Arabia Saudită

Ștefan Odoroabă a plecat în Arabia Saudită chiar cu o zi înainte ca CS Tunari, echipă pe care a antrenat-o în ultimii ani, să debuteze oficial în 2022, contra liderului Progresul Spartac.

”Ne simţim ca acasă la Al Shoalah, unde am mai lucrat. Echipa este în plin campionat, ne-am apucat imediat de treabă. Mulţumesc tuturor celor de la CS Tunari. Au fost patru ani plini de satisfacţii împreună. Le ţin pumnii cu speranţa că toate obiectivele acestui sezon vor fi împlinite”, a spus Ştefan Odoroabă, citat de Ilfov Sport.

 

Al Shoalah ocupă locul 14 în liga secundă din Arabia Saudită, cu 33 de puncte acumulate în 27 de meciuri, fiind la 14 puncte de locul 3 (Al Adalah), care asigură promovarea, și la doar trei puncte peste clasata pe locul 17 (Al Draih), ultimul care retrogradează.

Al Shoalah a mai fost antrenată în 2014 de Eusebiu Tudor, ploieșteanul avându-l pe Odoroabă în stafful său și în experiențele sale trecute din Golf.

În cariera sa, Odoroabă a mai fost antrenor principal o perioadă scurtă la Academica Clinceni, la începutul anului 2017, iar secund a fost la Al Shoalah (Arabia Saudită), Academica Clinceni și Al Khaleej (Arabia Saudită).

CS Tunari e pe locul 2 în Seria a 4-a a Ligii 3 și e calificată matematic în play-off

În ceea ce o privește pe CS Tunari, echipa ilfoveană a debutat în primul meci oficial din 2022 cu o remiză în deplasare la Progresul Spartac, liderul Seriei a 4-a a Ligii 3. 1-1 a fost scorul înregistrat în jocul din etapa a 16-a a sezonului, după golurile marcate de Ionuţ Costea, în minutul 71, pentru Progresul, respectiv Bogdan Danciu, în minutul 73, pentru Tunari.

Echipa din Tunari a fost condusă de pe bancă la acest meci de antrenorul secund Alin Ilin, el fiind și principalul favorit să fie numit la șefia băncii tehnice după plecarea lui Odoroabă.

CS Tunari ocupă locul 2 în Seria a 4-a a Ligii 3, cu 33 de puncte acumulate în 16 meciuri, fiind la 11 puncte sub liderul Progresul Spartac (44 puncte), formație neînvinsă în acest sezon. Alături de acestea, din această serie, și Rapid 2 (30 puncte), ocupanta locului 3, este calificată matematic în play-off, iar pentru ultima poziție care duce la acest turneu este mare favorită Unirea Bascov (locul 4, 24 puncte).

În ultimele două etape din sezonul regular, CS Tunari mai are meciuri de disputat cu Real Bradu (locul 8, acasă, 19 martie, ora 15:00) și Dinamo 2 (locul 7, deplasare).

https://liga2.prosport.ro/liga-3/se-reia-campionatul-liga-3-primele-15-meciuri-ale-etapei-a-16-a-au-loc-astazi-de-la-ora-1500-cele-trei-cluburi-neinvinse-in-acest-sezon-19222711

https://liga2.prosport.ro/liga-3/video-faza-antologica-in-liga-3-in-derby-ul-seriei-a-6-a-viitorul-daesti-a-lovit-bara-de-trei-ori-in-aceeasi-faza-in-meciul-cu-csm-slatina-a-pierdut-jocul-si-a-cedat-locul-1-19223338

https://liga2.prosport.ro/liga-3/analiza-echipele-care-vor-evolua-in-play-off-ul-ligii-3-cunoscute-pe-jumatate-cu-trei-etape-inainte-de-finalul-sezonului-regular-raportul-este-asemanator-si-in-privinta-cluburilor-care-vor-juca-in-19214968

https://liga2.prosport.ro/liga-3/cs-tunari-una-dintre-surprizele-acestui-sezon-de-liga-3-echipa-ilfoveana-a-incheiat-anul-cu-o-gafa-de-amatori-dar-e-calificata-deja-in-play-off-daca-putem-sa-promovam-la-liga-2-nu-ne-dam-19214369

Marius ANGHEL 15 Mar. 2022, 14:38 Liga 3
Pe aceeași temă