Dacia Unirea Brăila, resemnată după primul meci al anului, cu Unirea Slobozia. Antrenorul Laurențiu Ivan: ”Atât putem la ora aceasta”

Răzvan STÎNGĂ 28 Feb. 2022, 15:31 Liga 2

Dacia Unirea Brăila a suferit un eșec categoric dar așteptat în etapa a 17-a a Ligii a 2-a. A pierdut, pe teren propriu, în fața Unirii Slobozia, cu scorul de 0-3. Înfrângerea era una previzibilă pentru formația brăileană, după cum a lăsat de înțeles Laurențiu Ivan.

Laurențiu Ivan recunoaște: ”Atât putem la ora aceasta”

Antrenorul Daciei Unirea Brăila spera la un rezultat surpriză, dar în același timp se aștepta ca jucătorii săi, tineri în mare parte, să nu poată face față unei echipe mult mai solide, omogene și cu jucători cu experiență. Laurențiu Ivan consideră că imaginea arătată de formația sa este la un nivel peste care nu poate trece în perioada imediat următoare.

Atât poate Dacia Unirea Brăila, care poate suferi, probabil, și alte eșecuri la scor în sezonul regular, dar și în play-out. Cu toate acestea, Ivan a remarcat că brăilenii puteau beneficia de o lovitură de la 11 metri cu Unirea Slobozia.

Atât putem la ora aceasta. Știam că vom întâlni o echipă omogenă, cu jucători experimentați. Nimeni nu pune la îndoială valoarea echipei din Slobozia dar, așa cum li s-a acordat lor penalty în prelungirile reprizei secunde, așa trebuia să procedeze arbitrul și după intrarea nesportivă a portarului, la Vartolomei”, a declarat Laurențiu Ivan pentru Obiectiv Vocea Brăilei.

  • Dacia Unirea Brăila, cu Unirea Slobozia: Duță – Sava, Mocanu, Moroianu, Bădilaș – Petrache (Boroșu 88’), Fendoung (Passi 78’), Yaya, V. Robu (Gheorghiu 89’) – Vartolomei (Palade 78’), Duțu (Ghiță 88’).
    Rezerve neutilizate: Butunoiu – Caplea, Bg. Petre, Cr. Leu.

Dacia Unirea Brăila a adunat doar două puncte în 17 etape

Cu greu se mai poate salva Dacia Unirea Brăila de la retrogradare, dat fiind faptul că acum se află pe penultimul loc, 19, cu numai 2 puncte după 17 partide. Sub ea se clasează Astra, -1 punct, iar deasupra, pe următoarele două poziții, sunt Dunărea Călărași, 7 puncte, și Unirea Constanța, 8 puncte.

Etapa următoare, Dacia Unirea Brăila va juca pe terenul Ripensiei, iar în ultima rundă a sezonului regular va primi vizita Unirii Dej.

Foto: Petronel Tudor / Info Ialomița

https://liga2.prosport.ro/seria-1/parti-pozitive-si-mai-putin-bune-remarcate-de-adrian-mihalcea-dupa-succesul-unirii-slobozia-cu-dacia-unirea-nu-s-a-pus-problema-invingatoarei-antrenorul-despre-subiectul-pe-care-19220755

https://liga2.prosport.ro/seria-1/lovitura-pentru-petrolul-veolia-a-decis-sa-incheie-orice-implicare-financiara-la-echipa-ploiesteana-brandul-companiei-va-fi-eliminat-in-totalitate-de-pe-toate-suporturile-de-comunicare-al-19221157

https://liga2.prosport.ro/seria-1/petrolul-scrisoarea-deschisa-catre-ihor-surkis-in-care-se-ofera-sa-ajute-doua-grupe-de-juniori-ale-clubului-dinamo-kiev-si-familiile-copiilor-poli-timisoara-sare-si-ea-in-ajutorul-refugiatilor-din-19221180

https://liga2.prosport.ro/seria-1/daniel-paraschiv-debut-perfect-la-fc-hermannstadt-a-marcat-cu-dunarea-calarasi-si-a-promis-o-evolutie-pe-masura-si-cu-u-cluj-speram-sa-fim-110-la-suta-meciul-urmator-19221181

 

Răzvan STÎNGĂ 28 Feb. 2022, 15:31 Liga 2
Pe aceeași temă