Măzărache s-a accidentat, Diarra nu s-a întors nici acum în România! Noi informații despre perioada de pregătire a Petrolului, care și-a schimbat adversarul din primul amical

Marius ANGHEL 17 Jan. 2022, 21:27 Liga 2

Petrolul mărește intensitatea antrenamentelor începând din această săptămână, a doua de la reluarea pregătirii părții a doua a sezonului, în timp ce, de exemplu, ”U” Cluj, se va reuni abia mâine, 18 ianuarie. Nae Constantin și stafful său tehnic vor conduce marți și joi câte două ședințe de antrenament pe zi, în regim de semi-cantonament.

Măzărache s-a accidentat, Diarra nu s-a întors nici acum în România

Echipa ploieșteană anunță, luni seară, și faptul că Simon Măzărache acuză o accidentare și are nevoie de o perioadă de recuperare, dar și că Sory Diarra întârzie revenirea în România pentru alte câteva zile. Golgheterul echipei din acest sezon trebuia să se întoarcă din Mali miercuri, însă are probleme din cauza pașaportului.

Amical cu Astra în loc de cel cu Tricolorul Breaza

Altfel, Petrolul a transmis și faptul că sâmbătă nu va mai juca un amical cu Tricolorul Breaza, primul din acest an, ci cu Astra, de la care tocmai l-a luat pe Dragoș Gheorghe. Meciul se va desfășura la Buftea, pe terenul sintetic.

”Lupii au intrat în cea de-a doua săptămână a pregătirilor din această iarnă, cu un antrenament desfășurat, în această după-amiază, la Brazi.

Dacă sâmbătă au avut parte de un joc școală, iar duminică au fost liberi, elevii lui Nicolae Constantin au început, de astăzi, cea de-a doua săptămână a pregătirilor, una în care și intensitatea antrenamentelor va crește. Vor fi, de altfel, două zile cu câte două ședințe, marți și joi, zile care se vor derula în regim de semi-cantonament, staff-ul tehnic al „galben-albaștrilor” atingând atât componenta fizică a pregătirilor, cât și pe cea tactică.

Altfel, de la ultimele antrenamente a lipsit Simon Măzărache, cel care acuză o accidentare și are nevoie de o perioadă de recuperare, în vreme ce Sory Diarra și-a amânat cu câteva zile revenirea, atacantul malian așteptând, în țara natală, eliberarea unui nou pașaport.

Sâmbătă, Petrolul va susține și primul test al anului, dar nu cu Tricolorul Breaza, așa cum era construit programul în faza inițială, ci în compania unei colege de eșalon, Astra Giurgiu. Partida se va juca, cel mai probabil, pe terenul sintetic al Centrului Național de Fotbal de la Buftea”, sună comunicatul clubului Petrolul.

https://www.youtube.com/watch?v=NijLsW_nSaQ&feature=emb_title

Foto și video: Petrolul Ploiești

https://liga2.prosport.ro/seria-1/schimbari-in-lotul-petrolului-darius-buia-nu-mai-intra-in-calculele-staff-ului-tehnic-unul-dintre-jucatorii-disponibili-pentru-imprumut-va-fi-pastrat-19216364

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficial-dragos-gheorghe-a-semnat-cu-petrolul-modalitatea-transferului-de-la-astra-si-perioada-pe-care-a-semnat-19216286

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fotbalistii-petrolului-incarcati-de-suporteri-takayuki-seto-e-prima-data-cand-mi-se-intampla-asa-ceva-mesajul-liderului-eugeniu-cebotaru-si-prima-impresie-a-lui-19216060

Marius ANGHEL 17 Jan. 2022, 21:27 Liga 2
Pe aceeași temă