A murit ”Buză”, unul dintre marii suporteri stegari! Ioan Naghi: ”A fost ca fratele meu!”

Adi MARICA 01 Nov. 2021, 15:45 Diverse
A murit ”Buză”, unul dintre marii suporteri stegari! Ioan Naghi: ”A fost ca fratele meu!”

Ioan Grăjdaru, unul dintre cei mai mari susținători ai Steagului, s-a stins din viață!

Poreclit de prieteni ”Buză”, unul dintre cei mai cunoscuți suporteri brașoveni a murit sâmbătă, în Belgia, la vârsta de 73 de ani.

”Cu nemăsurată tristețe vă anunț că Tata a părăsit lumea celor vii. Dumnezeu să-l odihnească! Nu o să te uităm niciodată Tata BUZĂ! Ne-ai lăsat un gol imens în suflet”, este mesajul postat de Călin, fiul lui Ioan Grăjdaru.

Ioan Naghi, despre ”Buză”: ”Era un suporter înfocat al fotbalului brașovean și în special al Steagului”

”Buză” a fost unul dintre liderii galeriei stegare în anii ’70-’80. În aceea perioadă l-a cunoscut pe Ioan Naghi, jucător emblematic pentru Brașov.

”Buză era ca și fratele meu! Îmi pare nespus de rău de această veste tragică. Când am venit la Brașov ca jucător l-am cunoscut și am devenit rapid prieteni. Era un suporter înfocat al fotbalului brașovean și în special al Steagului. În ultima lună a avut ceva probleme de sănătate, a mers în Belgia la fiul său, Călin și acolo a fost internat în spital. Am vorbit săptămâna trecută cu el la telefon și chiar l-am «certat» pentru că mânca destul de puțin. A fost externat din spital și a murit acasă la fiul său. Dumnezeu să-l ierte! Rămas bun, prieten drag!”, a spus Ioan Naghi, directorul tehnic al celor de la SR Brașov (Liga 3).

Înmormântarea va avea loc joi sau vineri la Brașov, în funcție de cât vor dura formalitățile pentru repatrierea din Belgia.

https://liga2.prosport.ro/liga-3/veste-soc-in-fotbalul-romanesc-a-murit-gica-barbu-19208062

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-brasov-a-cedat-si-cu-fc-hermannstadt-si-a-ajuns-la-al-cincilea-esec-consecutiv-andrei-santa-daramat-la-final-si-eu-am-fost-portar-si-nu-ieseam-din-poarta-in-prelungiri-de-maniera-asta-19207950

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dumnezeu-ne-a-iubit-inca-odata-marius-maldarasanu-dupa-ce-fc-hermannstadt-a-castigat-al-doilea-meci-consecutiv-la-ultima-faza-acum-la-brasov-19208038

Adi MARICA 01 Nov. 2021, 15:45 Diverse
Pe aceeași temă