Ilie Stan începe treaba la noul ”FC Brașov”! Stafful pe care îl va avea și primul amical în care va conduce echipa nou-promovată în Liga 2

Adi MARICA 28 Jun. 2021, 12:37 Liga 2
Ilie Stan începe treaba la noul ”FC Brașov”! Stafful pe care îl va avea și primul amical în care va conduce echipa nou-promovată în Liga 2

Ilie Stan (53 de ani) este alesul pentru a conduce de pe banca tehnică FC Brașov Steagul Renaște, echipa care a primit, prin cesiune, în urma votului consilierilor locali ai Municipiului Brașov, locul din Liga 2 al nou-promovatei Corona Brașov.

Chiar dacă încă nu a semnat contractul, fostul antrenor al divizionarei secunde SCM Gloria Buzău, ”transformată” și ea în această vară în FC Buzău, se apucă de treabă, anunță Monitorul Expres.

Prezent deja de circa o săptămână la Brașov, ”Iliesta” va analiza în următoarele zile lotul Coronei condus până acum de Călin Moldovan, dar va testa și alți jucători. Stan vrea să aibă în mare parte lotul conturat până la începutul săptămânii viitoare, când în plan este un cantonament la Poiana Brașov.

Stafful lui Ilie Stan și situația necunoscută a antrenorilor care au promovat Corona în Liga 2

În privința staffului său, Ilie Stan îi va avea alături, cel mai probabil, ca ”secunzi” pe Romeo Surdu și Casian Maghici, iar Andrei Șanta se va ocupa cu pregătirea portarilor, scrie Monitorul Expres.

Încă nu se știe situația staffului tehnic care a promovat Corona în Liga 2. Antrenorul Călin Moldovan, cât și colaboratorii săi, Liviu Negoiță și preparatorul fizic Cătălin Voicu, nu au fost informați despre situația lor contractuală.

Amical cu Rapid pe Tineretului

Jucătorii Coronei au disputat deja un amical în această perioadă de pregătire, după reunirea petrecută aproape în urmă cu două săptămâni.

Miercurea trecută, formația brașoveană a disputat un test cu noul Farul Constanța, în care trupa prim-divizionară condusă de Gheorghe Hagi a câștigat cu 2-0. De pe teren, jucătorii Coronei au fost conduși de Călin Moldovan, iar în tribună a luat loc Ilie Stan.

Următorul amical al brașovenilor, acum sub numele de FC Brașov Steagul Renaște, este programat miercuri, de la ora 18:00, cu Rapid, cel mai probabil pe stadionul Tineretului.

Foto: Monitorul Expres

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficial-noului-fc-brasov-i-a-fost-cesionat-locul-in-liga-2-al-coronei-brasov-de-catre-consilierii-locali-primarul-allen-coliban-ne-am-incadrat-in-calendarul-propus-19190387

https://liga2.prosport.ro/seria-1/jucatorii-coronei-bulversati-de-tot-ceea-ce-se-intampla-in-jurul-echipei-se-antreneaza-de-o-saptamana-insa-autoritatile-din-brasov-nu-au-discutat-o-data-cu-ei-despre-noul-proiect-19190084

Adi MARICA 28 Jun. 2021, 12:37 Liga 2
Pe aceeași temă