S-au scurs doar două etape din play-off, dar rapidiștii simt că sunt aproape de promovare. Raul Costin: ”Vom ajunge unde ne dorim” / Antonio Sefer: ”Avem un grup foarte unit, acesta e atuul nostru”

Andrei PASCU 12 Apr. 2021, 15:11 Liga 2

Rapid a început perfect play-off-ul Ligii 2, motiv pentru care încrederea e la cote maxime. Giuleștenii au oferit discursuri încrezătoare la finalul partidei cu Dunărea Călărași, câștigată cu 4-1, și se gândesc din ce în ce mai mult la faptul că obiectivul, promovarea în Liga 1, poate fi îndeplinit.

Doi dintre jucătorii care au oferit interviuri la finalul partidei de la Buftea, Raul Costin și Antonio Sefer, au avut declarații aproape identice, când a venit vorba de argumentul pentru care giuleștenii joacă atât de bine în acest moment. Rapid a ajuns la patru victorii la rând, iar cei doi consideră că unitatea grupului este principalul aspect al acestui context favorabil.

Raul Costin: ”Avem forța grupului și sunt sigur că vom ajunge acolo unde ne dorim.” 

De la venirea lui Mihai Iosif, în tabăra feroviarilor se tot vorbește de o atmosferă caldă a vestiarului și că jucătorii sunt uniți.

Raul Costin: ”Un meci dificil, ca toate celelalte. Aveam mari așteptări, dar e important că am câștigat, ne-am distanțat de locurile 3 și 4. Suntem pe un trend ascendent și e foarte important să ținem acest ritm, pentru că eu zic că se poate. Avem o echipă bună, avem forța grupului și sunt sigur că vom ajunge acolo unde ne dorim.

A fost un meci destul de consistent din partea noastră. Am dat patru goluri, puteam să mai marcăm. Adversarul, ca orice echipă din play-off, a vrut să se autodepășească, să pună probleme, dar e important că ne-am făcut treaba. Am stat bine, am marcat patru goluri, puteam să mai marcăm, dar cel mai important e să ne menținem pe același drum.

Ne așteaptă un meci destul de dificil la Timișoara. Eu zic că o victorie acolo ne poate ajuta să ne desprindem de celelalte echipe și să prindem primele două poziții. În sezonul regular am câștigat acolo, sperăm să o facem și acum. E important să adunăm puncte.”

Antonio Sefer: ”Suntem uniți, alergăm unul pentru altul și lucrul acesta se vede” 

Antonio Sefer: ”Ne bucurăm pentru această victorie, a fost o victorie muncită. Am alergat foarte mult și ne-am dorit să luăm cele trei puncte. A fost un adversar bun, ne-a pus probleme, dar noi am jucat foarte bine. Avem un grup foarte unit și acesta e atuul nostru. Suntem uniți, alergăm unul pentru altul și lucrul acesta se vede de la meci la meci. Sperăm să o ținem tot așa.

La un moment dat eram căzut psihic, dar mă bucur că mi-am revenit. Mister Miță m-a pus pe picioare. Ne gândim deja la meciul cu Poli. Sperăm să luăm cele trei puncte, după un meci bun. Apoi, o să ne gândim și la Craiova, dar mai întâi trebuie să învingem Poli, să luăm cele trei puncte”.

  • Raul Costin și Antonio Sefer au oferit declarațiile la Rapid TV, pe pagina de Facebook a clubului, FC Rapid 1923.

Rapid e pe primul loc în play-off-ul Ligii 2. Pe lângă succesul cu Dunărea Călărași, a mai câștigat și în prima rundă, 1-0 cu FK Csikszereda la Miercurea Ciuc. E însă la egalitate de puncte cu poziția a 2-a, U Craiova 1948 SA.

Rapid va juca meciul următor din play-off în deplasare, cu ASU Politehnica, locul 6.

Foto: Gheorghe Flușter / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/catalin-hlistei-explica-transformarea-rapidului-cu-mihai-iosif-antrenor-am-lasat-supararile-deoparte-am-zis-sa-jucam-pur-si-simplu-de-placere-19178911

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cristian-pustai-a-facut-show-la-finalul-meciului-rapid-dunarea-calarasi-atac-fara-precedent-la-adresa-arbitrajului-sa-ari-un-camp-magnetic-cu-boii-astia-in-negru-uneori-chiar-te-19178898

https://liga2.prosport.ro/seria-1/mihai-iosif-victorii-pe-linie-cu-rapid-de-cand-a-revenit-ca-antrenor-principal-concluziile-sale-dupa-al-doilea-succes-in-trei-saptamani-cu-dunarea-calarasi-am-schimbat-anumite-chestii-tact-19178859

 

 

 

Andrei PASCU 12 Apr. 2021, 15:11 Liga 2
Pe aceeași temă