Gabriel Tamaș, surprins de desfășurarea Ligii 2, însă optimist că ”U” Cluj își va reveni după eșecurile cu Reșița și Rapid: ”Nu mă așteptam la o luptă atât de strânsă”

Vlad MĂCICĂȘAN 19 Nov. 2020, 23:53 Liga 2

”U” Cluj a ajuns pe locul 9 în Liga 2 în urma înfrângerii cu Rapid, scor 0-1, meci rămas restant din etapa a 10-a a Ligii 2, și are 17 puncte, la fel ca alte trei echipe, Petrolul, CS Mioveni și Farul. În același timp, distanța dintre locul 11 și locul 2 este de doar trei puncte, astfel că lupta pentru play-off-ul de promovare rămâne deschisă.

Gabi Tamaș, după eșecul suferit de ”U” Cluj cu Rapid: ”Trecem peste, ștergem peste ce am trecut azi”

Gabi Tamaș recunoaște că nu se așteptat la o luptă atât de echilibrată în Liga 2, dar nu-și face probleme după ultimele două înfrângeri suferite de ”U” Cluj, la CSM Reșița (scor 1-2) și cu Rapid, la Buftea (scor 0-1).

”Bravo lor. Și nouă ne pare rău, pentru că dacă am fi câștigat azi, îi lăsat acolo, jos. Dar ăsta este fotbalul, cineva trebuie să câștige. Acum urmează aproape o lună foarte grea, cu meciuri din trei în trei zile. Trecem peste, ștergem peste ce am trecut azi.

Dacă vom bate luni, ajungem iarăși în play-off. Dacă vom juca, bineînțeles (n.r. – meciul cu Ripensia, de luni, din etapa a 13-a, e posibil să fie amânat, deoarece timișorenii au multe cazuri de COVID-19). Aceleași probleme sunt la toate echipele. Dar eu sper să jucăm.

Este o luptă foarte strânsă, ați văzut că multe echipe sunt cu 17 puncte și cu o victorie ești în play-off, cu două meciuri câștigate ești pe locul 2. Nu mă așteptam să fie atât de strânsă lupta, dar uite că este”, a spus Tamaș la finalul partidei cu Rapid.

Costel Enache: ”Defensiv suntem foarte vulnerabili și luăm ușor gol”

Defensiva condusă de Gabriel Tamaș a fost criticată de antrenorul Costel Enache, după înfrângerea cu Rapid.

”Defensiv suntem foarte vulnerabili și luăm ușor gol, iar pentru momentul ofensiv, cele trei-patru ocazii ar fi trebuit să le transformăm cumva. Dar oricum e puțin pentru partea ofensivă, pentru că ajungem greoi în fața porții”, a spus Costel Enache.

”U” Cluj rămâne cu 17 puncte după 11 partide desfășurate în 12 etape și e pe locul 9 în Liga 2, la egalitate cu Petrolul, CS Mioveni și Farul. În runda a 13-a ar trebui să joace luni, de la ora 16:30, pe teren propriu, cu Ripensia, însă timișorenii au în continuare probleme cu COVID-ul și ar putea cere amânarea întâlnirii.

Foto: Răzvan Păsărică (Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/derby-chinuit-decis-de-un-pusti-cu-20-de-ani-mai-tanar-decat-tamas-rares-ilie-a-facut-diferenta-in-rapid-u-cluj-19158550

https://liga2.prosport.ro/seria-1/restanta-rapid-u-cluj-se-joaca-de-la-ora-2030-ambele-echipe-au-sansa-cu-o-victorie-sa-urce-pe-pozitii-de-play-off-19158428

https://liga2.prosport.ro/seria-1/costel-enache-defensiv-suntem-vulnerabili-pe-partea-ofensiva-e-prea-putin-suntem-greoi-concluziile-antrenorului-lui-u-cluj-dupa-a-doua-infrangere-consecutiva-a-19158558

https://liga2.prosport.ro/seria-1/mihai-iosif-entuziasmat-de-succesul-rapidului-cu-u-cluj-interimarul-giulestenilor-a-iesit-din-nou-in-evidenta-stiti-ce-a-spus-horatiu-traieste-clipa-ma-bucu-19158553

Vlad MĂCICĂȘAN 19 Nov. 2020, 23:53 Liga 2
Pe aceeași temă